OB holder på U21-landsholdsspiller

Mikkel Desler og OB har nu papir på hinanden til 2020, meddeler klubben på sin hjemmeside

Arkivfoto: Anita Graversen
Arkivfoto: Anita Graversen

Der er godt nyt at varme sig på for det fynske fodboldfolk her i den kolde decembertid.

Unge Mikkel Desler har forlænget sin kontrakt til 2020, oplyser OB på klubbens officielle hjemmeisde.

Den gamle aftale stod til at udløb i 2017, men efter et regulært gennembrud i 2015 har U21-landsholdsspilleren fået tilføjet tre år. Det glæder ham.

- Da jeg som ungdomsspiller skrev under på min første fuldtidskontrakt, havde jeg ikke regnet med, at jeg allerede halvandet år senere skulle have spillet 36 førsteholdskampe og underskrive en forlængelse.

- Det er en rigtig rar følelse, at tingene allerede er blevet til mere, end jeg havde regnet med, og nu gælder det om at tage skridtet videre. De fleste ved efterhånden, hvem jeg er, og nu vil jeg gerne etablere mig endnu bedre i både OB og i ligaen, og på sigt er det mit mål at blive en profil for OB og i Alka Superligaen, siger Mikkel Desler til ob.dk.

Også sportsdirektør Jesper Hansen er begejstret for, at en af klubbens egne talenter bliver på Fyn i de kommende år.

- Det er altid noget særligt, når vores fynske talenter bider sig fast i truppen og bliver vigtige spillere for os. Mikkel har været med omkring ligatruppen i halvandet år, og trods en længere skadespause i begyndelsen af denne sæson er han vendt tilbage på samme niveau og med samme professionelle og ydmyge tilgang.

- Vi ser Mikkel som en vigtig del af OB i mange år frem i tiden, og derfor er vi rigtig glade for, at vi på et tidligt tidspunkt er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet, siger Jesper Hansen.

20-årige Mikkel Desler har spillet 36 førsteholdskampe for OB og 17 ungdomslandskampe for Danmark. Han er samtidig udtaget til det U21-landshold, der til januar rejser til Tyrkiet.

0 kommentarer
Vis kommentarer