OB interesseret i belgier: Men interessen ikke gensidig

Joeri Dequevys agent bekræfter, at OB viser interesse for kantspilleren, men belgieren er ikke særlig lun på et skifte til den fynske Superliga-klub

Sportsdirektør Jesper Hansen får sin sag for, hvis han skal lokke Dequevy til Odense (Foto: Casper Dalhoff)
Sportsdirektør Jesper Hansen får sin sag for, hvis han skal lokke Dequevy til Odense (Foto: Casper Dalhoff)

Den tidligere belgiske U/21-landsholdsspiller Joeri Dequevy har et tilbud fra en klub i Danmark på hånden, og BT hævder, at der er tale om OB. Fynboernes sportsdirektør Jesper Hansen afviser dog, at man er i forhandlinger med Dequevy.

Det har OB-bossen også ret i, men helt løbe fra at fynboerne jagter Joeri Dequevy, kan han ikke. Tipsbladet.dk har således fået bekræftet, at OB viser interesse for den målfarlige kantspiller, der til dagligt tørner ud for Sint-Truiden.

Kent Nielsen fortæller, at han både havde tilbud fra Danmark og udlandet. I sidste ende valgte træneren OB. (Foto: Lars Poulsen) OB Kent Nielsen sagde nej til udlandet

- Vi er ikke i forhandlinger med nogen klub i Danmark. Vi kommer først på banen, når to klubber er nået til enighed, og det er endnu ikke tilfældet. Men det er ikke nogen hemmelighed, at OB viser interesse - det kan man også læse i alle belgiske aviser i dag. Mig bekendt har den danske klub også haft en mand i Belgien for at snakke med Sint-Truiden om Dequevy, siger spillerens agent, Axel Vergeyen, til tipsbladet.dk.

Umiddelbart kan OB dog lige så godt spare de rejseudgifter, der er forbundet med at sende en mand til Belgien. Joeri Dequevy har nemlig ikke den store interesse i at rykke adressen til Fyn.

- Tror folk, at mit farvel til AaB handler om kroner og øre, så har de ikke en kæft forstand på, hvad der er drivkraften for en fodboldtræner, siger Kent Nielsen (Foto: AP) OB Kent Nielsen scorer kassen i OB

- Han er ikke særlig åben for OB. Der er tre-fire andre klubber inde i billedet, og han vil helst blive i Belgien. Jeg forventer først, at der er en afklaring om en-to uger. Joeri blev først i går informeret om interessen fra OB, og hans første reaktion var ikke så sprudlende. Hans førsteprioritet er at blive i Belgien, hvor han drømmer om at spille i den bedste række, fastslår agenten og tilføjer:

- Joeri er en spiller, vi skal passe godt på. Hans ry har i mange år været dårligt, men nu er det som om, at det er ved at vende. Han var en rigtig stor spiller i Belgien som 20-21-årig, men gik så lidt i stå. Spørgsmålet er, om det vil være klogt for Joeri at flytte til Danmark og langt væk fra sin familie. Det tror jeg ikke, men vi ser selvfølgelig positivt på, at OB viser interesse.

Joeri Dequevy har kontrakt med Sint-Truiden frem til sommeren 2016. Han og holdkammeraterne topper den næstbedste belgiske række og har sikker kurs mod Jupiler League.

0 kommentarer
Vis kommentarer