OB-profil bekræfter: Det er slut

Jacob Barrett Laursen kommer ikke til at spille sæsonen færdig for OB. Han forlader fynboerne 30. juni for at tage til tyske Arminia Bielefeld

Jacob Barrett Laursen, der her ses i duel med Brøndbys Jens Martin Gammelby, er snart fortid i OB. Foto: Jens Dresling
Jacob Barrett Laursen, der her ses i duel med Brøndbys Jens Martin Gammelby, er snart fortid i OB. Foto: Jens Dresling

OB må klare sig uden Jacob Barrett Laursen i sæsonens sidste kampe.

Backens kontrakt med fynboerne udløber 30. juni, og han kommer ikke til at sætte sin signatur på en forlængelse, så han kan spille Superliga-sæsonen færdig.

- Jeg er væk den 30. juni, siger Jacob Barrett Laursen til Fyens Stiftstidende.

25-årige Jacob Barrett Laursen fortæller ikke, hvad han skal, men det er en offentlig hemmelighed, at hans fremtid ligger i tyske Arminia Bielefeld.

BT skrev allerede tilbage i januar, at venstrebacken ville skifte til den tyske klub, når kontrakten med OB udløb.

Det stemmer helt overens med de oplysninger, som både Ekstra Bladet og Fyens Stiftstidende har.

Jacob Barrett Laursen har efter alt at dømme underskrevet en kontrakt med Bielefeld fra 1. juli, og det er helt naturligt, at tyskerne ønsker, at han starter i klubben så tidligt som muligt.

Godt nok vil han ikke kunne spille for Bielefeld i denne sæson, men han vil kunne træne med og dermed få en god optakt til den kommende sæson.

Bielefeld fører 2. Bundesliga med syv point ned til Hamburger SV, og alt tyder på, at Jacob Barrett Laursen i næste sæson spiller i Bundesligaen.

OB har spillet to testkampe - mod FCK i Parken (2-2) og hjemme mod AaB (3-4). Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
OB har spillet to testkampe - mod FCK i Parken (2-2) og hjemme mod AaB (3-4). Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

For OB kommer afskeden med backen ikke som en overraskelse, men timingen midt i en potentiel overlevelseskamp er ikke god.

Den norske lejesvend Jørgen Skjelvik kan udfylde rollen som venstre back, men han har blot fået en kamp for OB i 2020. Han startede inde mod SønderjyskE i sidste kamp inden corona-pausen.

OB har ikke vundet sine seneste ni kampe og indtager niendepladsen i Superligaen. De er et point efter Lyngby på den vigtige ottendeplads.

Hvordan er situationen for de spillere, der har udløb 30. juni? Bliver meget klogere på det i denne artikel, hvor vi gennemgår de 14 Superliga-klubber (+)

Har tabt fire kilo: Tog altid for meget i buffeten

Storklub i kollaps

Nedslående melding