OB-profil undrer sig: En mistænkelig mærkelig kamp

Daniel Høegh står tilbage med en mistænkelig følelse, efter han og OB tabte 4-3 til FC Vestsjælland i en Reserveliga-kamp, hvor der blev dømt fire straffespark

OB-spilleren Daniel Høegh undrer sig over flere dommerkendelser i kampen mod FC Vestsjælland i Reserveligaen. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
OB-spilleren Daniel Høegh undrer sig over flere dommerkendelser i kampen mod FC Vestsjælland i Reserveligaen. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

Tidligere på ugen blev der taget hul på den første straffesag omhandlende matchfixing i dansk fodbold.

I kølvandet på tiltalen mod to personer, der ifølge anklagemyndigheden skulle have forsøgt at påvirke resultaterne af to kampe, der i begge tilfælde involverede divisionsklubben Hvidovre, har fokus på matchfixing været tiltagende herhjemme.

Mandag sendte Danmarks Radio dokumentarprogrammet 'Historien bag historien: Matchfixing', hvor den danske tennisspiller Andreas Moltke-Leth blandt andet gav et indblik i, hvordan folk fra udlandet havde forsøgt at lokke ham til at tabe.

Se også: Eks-landsholdshelt: Smadrede matchfixere min Superliga-drøm?

I fodboldverdenen er opmærksomheden på det problem, der menes at udgøre en af de største trusler mod al konkurrenceidræt, også til at føle på. Og samme dag, som tv-programmet rullede over skærmen, tog OB-spilleren Daniel Høegh del i det, han selv kalder en 'mistænkelig mærkelig kamp i Reverveligaen'.

Forsvarsspilleren refererer til opgøret mellem FC Vestsjælland og OB, der endte 4-3 og undervejs var beriget med fire straffesparkskendelser. Ingen af disse burde dog have været dømt, påpeger Høegh på sin Twitter-profil.

- Var aktør i en mistænkelig mærkelig kamp i reserveligaen i dag. Fire straffespark dømt - ingen af dem korrekte. Desuden et slutresultat på 4-3, skriver Høegh på det sociale medie.

Indtil videre er der dog intet, som peger i retning af, at der skulle være foregået noget ulovligt i mandagens dyst, hvor de to mandskaber delte straffesparkene imellem sig.

Ekstra Bladet har været i telefonisk kontakt med DBU's kommunikationschef Jakob Høyer, og herfra lyder meldingen, at der ikke foreligger nogen sag med relation til kampen, eftersom der ikke er kommet nogen indberetninger omkring den.

- Der har ikke været nogen henvendelser om denne kamp, så det er ikke noget, vi undersøger på nuværende tidspunkt, siger Jakob Høyer.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Daniel Høegh, men det har i skrivende stund ikke været muligt at komme i kontakt med OB-spilleren.

De fire omtalte straffespark samt målene fra kampen kan ses via dette link.

34 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere