Annonce:
Annonce:

OB sejrede i rødt kort-drama

Emi Larsen startede ude, da fynboerne vandt en sløj kamp mod Viborg – rødt kort til Serge Deble i slutfasen

Zohore på pletten (Foto: Gregers Tycho)
Zohore på pletten (Foto: Gregers Tycho)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

ODENSE (Ekstra Bladet): Emil Larsen kom til at betale prisen med en halvleg i skammekrogen! OB har indkasseret imponerende ni mål imod sig i de to seneste udekampe mod AaB og Esbjerg, så der blev satset voldsomt på de sikre defensive numre, da liga-oprykkerne Viborg indtog græsset i den fynske hovedstad.

Emil Larsen har ellers haft en pæn sæsonstart i den stribede jaket og er blomstret voldsomt, efter Kent Nielsen har overtaget roret i Ådalen. Men bagud 1-4 i Esbjerg i mandags blev sjællænderen, der aldrig har pralet af sine defensive dyder, flået ud – og denne lørdag var han forvist til bænken fra start.

Annonce:

Det kunne så til gengæld også ses på OB’s spil – den anden vej! Rasmus Falk manglede simpelthen en legekammerat, og manden, der redigerede højdepunkterne til afspilning i pausen, må have haft dagens nemmeste job i den fynske hovedstad. Der var stort set kun ét… Det kom, da det, der lignede den sikreste nul-nul pausestilling, alligevel blev skudt i sænk et minut før pause, pep-talk og nye træner-dessiner.

Anders K. Jacobsen sendte en perfekt bold direkte ind i panden på Kenneth Zohore, der elles ikke havde sat sit ene (!) ben rigtigt ret mange gange, og den tonstunge angriber headede sikkert OB i front efter at have gemt sig for den ellers hovedstøds-kapable Mikkel Rask i Viborg-forsvaret.

Se målet her:

Man kan med lidt god vilje sige, at Sebastian Andersen og Christopher Poulsen havde et par mere end hæderlige langskudsforsøg, men meget mere blev det altså heller ikke til. Tilskuerne måtte indstille sig på, de var kommet til en solid omgang slow-bold uden vilje fra nogen af siderne til at risikere det store bagude.

Målet løsnede op for løjerne – og Emil Larsen blev taget til nåde og sendt i aktion. Han tog bl.a. en tur rundt om Viborg-forsvaret og fik godt presset afsluttet på den til tider noget usikre Viborg-keeper Peter Friis, der i denne aktion dog var sikkerheden selv.

Annonce:

I den modsatte ende præsenterede OB så sæsonens fjerde målmand – efter Mikkel Falkesgaard, Michael Tørnes og Casper Radza – i skikkelse af ukrainske Maksym Koval, der både virker sikker med handsker og fødder.

Ligaens mest målfattige hold begyndte også at vise tænder, og Sebastian Andersen og cheftræner Johnny Mølby havde muligvis en god sag, da de efter Andersens flæk et kvarter før tid hævdede, at OB’s Hallgrimur Jonasson rørte bolden med en hånd – og at situationen derfor alvorligt lignede et straffespark.

Det fik de ikke!

OB fik til gengæld mål nummer to midt i trængselstider, da Rasmus Falk pludselig var fri og havde en halv bane for sig selv – alligevel fik Peter Friis presset den noget uoplagte fynbo ud i så spids en vinkel, at han ikke vovede afslutningen. Til gengæld fandt han fornemt indskiftede Lasse Kryger, der fik brølet til at bruse med scoringen til 2-0.

Annonce:

Og drama til slut. Viborgs frustrerede og mål-løse angriber Serge Deble fik direkte rødt for et løftet og strakt ben, da han fældede Oliver Lund i OB’s felt og stærkt ophidset blev sendt fra banen.

TV: Deblé får direkte rødt kort - se situationen

Da var Viborg definitivt knækket.

Emil Larsen fik oven i købet en gylden chance for at score til 3-0, men Peter Friis reddede - og returkommissionen sendte Rasmus Falk adskillige meter over mål...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: