OB sender hollænder retur efter halvandet år

OB har solgt Mohamed El-Makrini til Roda et halvt år før kontraktudløb. Han opnåede 48 kampe for fynboerne

Mohamed El Makrini kæmper om bolden med Brøndbys Andrew Hjulsager. Foto: Polfoto.
Mohamed El Makrini kæmper om bolden med Brøndbys Andrew Hjulsager. Foto: Polfoto.

Den hollandske midtbanespiller Mohamed El-Makrini er færdig i superligaklubben OB og er sendt hjem til Æresdivisionen efter halvandet år på Fyn.

Mandag meddeler OB, at midtbanespilleren med omgående virkning er solgt til Roda.

Gennem efteråret var Mohamed El-Makrini stort set fast mand på OB's centrale midtbane, men hans kontraktudløb til sommer har været med til at fremskynde et klubskifte væk fra Superligaen.

- Vi har været rigtig glade for Mohamed El-Makrini og hans indsats i OB, siger Jesper Hansen, sportsdirektør i OB.

- Med hans forestående kontraktudløb, et fint tilbud fra Roda og hans eget ønske om at forfølge den mulighed, han har fået i Roda, har vi samlet set vurderet, at det er en fornuftig løsning, at han skifter nu.

Hollænderen skiftede til OB fra SC Cambuur i hjemlandet i sommeren 2015. Han nåede at spille 48 kampe og lave et mål for OB.

Hans erstatning i Ådalen er allerede sikret i form af Casper Nielsen, som er kommet til fra Esbjerg tidligere i januar.

- Med tilgangen af Casper Nielsen er vi godt dækket ind med centrale midtbanespillere, der giver os en del forskellige muligheder, når vi sammensætter holdet, siger cheftræner Kent Nielsen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

TV: Se nogle højdepunkter fra Mohamed El Makrinis tid hos OB her:

Ludwig Augustinsson forlader FCK til sommer. Foto: Jens Dresling Superligaen - 30. jan. 2017 - kl. 14:01 Så er det officielt: FCK sælger stjernespiller

Eggert Jonsson forsøger at vriste bolden fra Brøndbys Christian Nørgaard. Foto: Polfoto. SønderjyskE - 30. jan. 2017 - kl. 12:22 Kuppet af FCM: Her er Sønderjyskes modsvar

Simon Kroon, Janus Drachmann og Marc Dal Hende er et bevis på en midtjysk magtdemonstration. Mandag havde de første arbejdsdag i FCM. Foto: Ernst van Norde FC Midtjylland - 30. jan. 2017 - kl. 11:44 Historisk billede: FCMs magtdemonstration er aldrig set før

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere