OB-stjerne frustreret: Skannes mandag

Oliver Christensen var ærgerlig og frustreret over at blive skadet 1-1-opgøret mod Sønderjyske

Oliver Christensen blev skadet, da OB søndag blev 1-1 mod Sønderjyske. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Oliver Christensen blev skadet, da OB søndag blev 1-1 mod Sønderjyske. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

OB og Sønderjyske spillede søndag eftermiddag 1-1 i Odense, hvor hjemmeholdets og U21-landsholdets målmand, Oliver Christensen, måtte lade sig udskifte med en skade i pausen.

Målmanden var forsynet med krykker efter kampen, hvor hans højre ben var tapet kraftigt op. Det tyder på en muskelskade, men hovedpersonen selv er usikker på skadens omfang.

- Det er formentlig en muskelskade, jeg har fået i min hoftebøjer eller forlåret. Jeg kunne mærke med det samme, det ikke var helt godt, siger keeperen.

- Det kræver nok en pause, og hvor langt tid ved vi ikke endnu. Jeg skal skannes i morgen (mandag, red.), men jeg håber på at komme tilbage så hurtigt som muligt.

Oliver Christensen er ærgerlig over sin egen situation. Skader kommer sjældent belejligt, men lige nu er det ekstra ubelejligt for den unge målmand.

- Det er pisse frustrerende, når det er sådan en vigtig periode for holdet, men også for mig personligt i forhold til U21-landsholdet. Så det er selvfølgelig ekstra tungt, at det sker lige nu, siger Oliver Christensen.

Skaden blev udslagsgivende for odenseanerne, da reserven Sayouba Mandé havde sin andel i Sønderjyskes udlignende mål efter en skovtur på en dødbold, som Sønderjyskes Emil Holm headede i mål.

OB skal allerede i aktion igen på onsdag, når mandskabet skal på en vigtig tur til Aalborg i en direkte duel om syvendepladsen, der kan give adgang til at spille om europaplayoff.

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind