OB-topscorer: Havde aldrig hørt om målmanden før

Rasmus Festersen misbrugte et straffespark i hjemmebane-nederlaget til Hobro og er derfor fortsat fire mål efter topscorer Lukas Spalvis

Alexander Nybo jubler efter at have reddet straffesparket (Foto: Christian Klindt Sølbeck)
Alexander Nybo jubler efter at have reddet straffesparket (Foto: Christian Klindt Sølbeck)

ODENSE (Ekstra Bladet):

- Det var bare en af de dage.

- Jeg kunne jo have hentet Lukas Spalvis i dag, hvis jeg bare havde haft et minimum af skarphed!

Rasmus Festersen brændte straffe, en stor chance før pausen og måtte se Alexander Nybo fiste et listigt forsøg væk i anden halvleg.

- De dage kommer også, og det er så bare lidt irriterende, at det sker en dag, hvor det koster point. Jeg har aldrig hørt om den målmand før, men han gjorde det godt, siger OB’s topscorer, der stadig har fire basser op til Lukas Spalvis på toppen af score-listen.

Hobro sejrede overraskende i Odense (Foto: Christian Klindt Sølbeck) Hobro Hobro lammer OB med ’donorsæd’

Havde han luret dig?

- Ja, det havde han jo i den forstand, at han tog bolden. Men det er jo altid dårligt sparket, når målmanden redder. Helt generelt: Hvis man brænder, er det dårligt sparket. Havde den været en lille smule yderligere, havde det jo været meget godt, og havde jeg sat den i modsatte side, havde det været rigtigt sikkert sparket ind, siger Rasmus Festersen.

- Sådan er det jo. Der er en risiko for at brænde, og det sker statistisk en ud af fem gange i Superligaen – så nu scorer jeg på de næste fem…

Alexander Nybo blev pinse-helt i Hobro med redningen af Rasmus Festersens straffe - her er han ved at blive knust i krammere fra bl.a. store Mads Justesen: (Foto: Christian Klindt Sølbeck) Hobro Trods storkamp: Helten bliver nok sat af!

Han peger på den dårlige udnyttelse af chancerne som den helt store forklaring på nederlaget.

- Vi skaber vel en seks-syv 100 pct. chancer, som burde være nok til tre point – men igen… Deres målmand var også rigtigt dygtig. Vi havde alt at tabe, og det gjorde vi så også.

Er det pinligt at tabe til Hobro?

- Nej, jeg synes ikke, det er pinligt at tabe til et andet Superligahold, og længere er den sådan set ikke. Hobro er jo ikke noget dårligt hold.

Nu er det vel igen farvel til Europa…

- Jo, men det har det være længe. Man bliver lidt skizofren af hele tiden at høre om Europa. Den ene uge er vi på vej, den næste absolut ikke, og nu er det lige før, jeg glæder mig til at konstatere, at chancen teoretisk er helt væk.

OB's cheftræner Kent Nielsen var ikke tilfreds efter nederlaget til Hobro (Foto: Jens Dresling) OB OB-træner efter nederlag: Vi var for uskarpe

5 kommentarer
Vis kommentarer