OB-træner: Det var vores bedste kamp i denne sæson

OB matchede FC Midtjylland, og fynboerne dominerede i perioder kampen ifølge træner Kent Nielsen

Hjemme på Trefor Park spillede OB og FC Midtjylland 1-1, da de to hold tørnede sammen i fredagens kamp i Alka Superligaen.

Selvom OB kun fik det ene point, var det ifølge træner Kent Nielsen holdets bedste kamp i denne sæson.

- Det var vores bedste kamp i den her sæson. Det var en helstøbt indsats, hvor vi matchede og i perioder også dominerede mod dem. Vi havde modet til at spille os ud af presset, når de pressede os højt.

OB bragte sig foran ti minutter før tid, men satte den føring over styr kun få øjeblikke før dommerens ur rundede de 90 minutter. Og holdet har da også grund til at være ærgerlige.

- Det, vi skal være rigtig ærgerlige over, er, at vi ikke fik scoret mere end det ene mål, fordi det havde vi mulighederne til, og så er jeg også overbevist om, at vi havde vundet kampen, siger Kent Nielsen.

Hjemmeholdet indkasserede målet til sidst, og det var svært at gøre noget ved.

- Når modstanderen er så stærke omkring de her standarder, som de er, og de slår den ind næsten alle steder på banen, er det svært at dæmme op imod. Vi håndterede det i store dele af kampen, men til sidst fik de held med det, siger OB-træneren.

OB's målscorer i kampen, Rasmus Festersen, er enig med sin træner i, at det var sæsonens bedste kamp, og at OB havde chancerne til at lukke kampen.

- Jeg synes, at vi spillede den bedste kamp i denne sæson. Vi matchede FC Midtjylland på fysikken, skabte masser af chancer og kom med mere energi og aggressivitet, end de gjorde.

- Vi burde have scoret flere mål, da vi havde chancer nok. Jeg havde et par stykker og vi kunne lukke kampen efter vores føring, så der var chancer nok til, at vi kunne vinde 3-1 - måske mere, siger Rasmus Festersen.