OB-træner: Truppen forbliver indtakt

OB-træner Kent Nielsen tror ikke, at han mister profiler, inden sommerens transfervindue lukker

Transfervinduets sidste døgn byder vanligvis på stor aktivitet, men efter OB's sejr på 1-0 over FC København siger træner Kent Nielsen, at han forventer truppen intakt efter mandag, selv om hans trup tæller flere interessante spillere.

- Jeg har en fin fornemmelse med at beholde truppen. Jeg har en stærk formodning om, at dem, som vi har i dag, også er her på tirsdag, siger Kent Nielsen.

- Også Rasmus Falk og Emil Larsen?

- Ja, også de to.

- Det kan godt være, at der kommer nye spillere til, men det ved man jo aldrig. Det må vi se, siger træneren.

En af dem, som er blevet rygtet væk, er Emil Larsen. Selv om han godt kunne tænke sig at skifte, hvis det rigtige tilbud kommer, så regner han med at spille i OB på tirsdag.

Se også: Glad OB-målscorer: Det havde vi brug for

- Nej, jeg tror ikke, at det her var min sidste OB-kamp. Nu må vi se. Jeg har ikke hørt om noget, og jeg regner med, at hvis nogen vil købe mig, så kontakter de vores sportsdirektør, og så beslutter klubben, om de vil sælge mig.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg vil prøve mig selv af i udlandet. Hvis den rigtige klub kommer, og OB er klar på det, så kigger jeg på det. Ellers bliver jeg her, hvor jeg nyder det, siger Emil Larsen.

Også Rasmus Falk har været en del rygtemøllen og er blevet sendt til udlandet, men heller ikke han tror, at det var sidste kamp i OB-trøjen.

- Jeg tror, at jeg er OB-spiller på tirsdag. Jeg kigger på de ting, som kommer. Der har måske været noget. Indtil videre har det ikke været mere interessant end OB, og derfor er jeg glad for at være her, siger Rasmus Falk.

Se også: Supermål sænker FC København i Odense

2 kommentarer
Vis kommentarer