OB's drømmehalvleg: Leverede fremragende tremålscomeback

OB leverede et flot comeback mod formsvage AaB, der knækkede helt sammen i Odense

(Foto: Michael Drost-Hansen)
(Foto: Michael Drost-Hansen)

ODENSE (Ekstra Bladet): Av, av, av, AaB. Nordjyderne leverede endnu et skuffende resultat, da man efter at have været foran 2-0 med 23 minutter igen alligevel endte med at tabe kampen til OB med 3-2.

AaB kan være glade for, der ikke var det store på spil i Odense, da man allerede var blevet spillet ud af Europa-kampen. Nordjyderne fik ellers en drømmestart på opgøret, da stadionuret kun havde rundet 30 sekunder, da Jannik Pohl gled igennem OB-forsvaret og chokstartede kampen, idet han udplacerede Sten Grytebust.

0-1 og en kold dukkert til OB-spillerne, der måske stadig havde tårer i øjnene over at have taget afsked med en række trænere og spillere forud for den kommende sæson. Blandt andre koryfæerne Uffe Pedersen og Lars Høgh vinkede farvel, ligesom Rasmus Falk også tog afsked med De Stribede.

Viborg vandt sæsonens sidste kamp 1-0 mod Superliga-nedrykkerne, Hobro. (Foto: Polfoto) Viborg Gyldent oplæg fra Kamper

Se sæsonens hurtigste scoring her:

Hjemmeholdet kom sig dog hurtigt over gæsternes chokstart, og fynboerne var indstillede på at give de 6.056 tilskuere en sidste fornem oplevelse i foråret anno 2016.

Efter otte minutter var Jens Jakob Thomasen tæt på at bringe humøret tilbage på lægterne, da han flot flugtede mod mål, men Nicolai Larsen leverede en ekvilibristisk parade. Rasmus Falk, der var gjort til OB-anfører i dagens anledning, virkede også opsat på at sige pænt farvel, men den sidste skarphed manglede i den snart forhenværende OB-profils afslutninger.

AaB levede næsten udelukkende på kontrastød, men der var Bassogog og Pohl til gengæld ren gift for fynboernes forsvar. Det var dog Kasper Risgård, der fik æren af at bringe gæsterne på 2-0 stik mod spil og chancer.

Risgård gik til bolden på et frispark lige uden for feltet, og afslutningen ramte en mand på vejen mod mål og ændrede fuldstændig retning, så den dansede over stegen. Ellers havde Grytebust haft styr på den.

Sådan fejrer man sølv i Sønderjylland (Foto: Jens Dresling) Brøndby Sensationssølv til SønderjyskE i skidt Agger-farvel

Ingen sommerferie i Odense
Der var dog ikke dømt sommerferie for hjemmeholdet endnu, selv om forskellen på nul og tre point ikke var særlig stor denne søndag. Anders K. Jacobsen var ved flere lejligheder tæt på at komme på måltavlen i første halvleg, men Nicolai Larsen havde en af sine rigtig gode dage.

Hjemmeholdet fortsatte med at presse på efter pausen, og efter en times spil kunne det da ikke gå galt længere for fynboerne. Rasmus Falk blev væltet i feltet og fik tildelt et straffespark, som Anders K. Jacobsen skulle eksekvere, men men ak og ve -  Nicolai Larsen stod igen i vejen.

Bedst som man troede, det ville kræve et fynsk mirakel at få bolden over stregen, dukkede Frederik Tingager op med godt 20 minutter igen. Forsvarsspilleren dirigerede på flot vis et indlæg i mål, og så var spændingen tilbage - så meget som der nu kunne være i en kamp om sekundære placeringer.

FC København gav sine fans en rigtig guldfest, da de lukkede og slukkede med en sejr hjemme i Parken. Federico Santander og Thomas Delaney scorede FCK's mål i 2-1-sejren over AGF. (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Flot slutspurt sikrede mestrene sejr i Parken

OB kæmpede, som var der medaljer på spil, og nordjyderne lod sig presse stadigt længere tilbage på banen. Det var dømt til at gå galt, og det gjorde det også med et kvarter igen, da ingen andre end Anders K. Jacobsen udnyttede en friløber efter en dybdepasning fra anfører Falk.

Fynboerne fuldbyrdede helt fortjent også det flotte comeback, da Azer Busuladzic fem minutter før tid sparkede 3-2 målet ind bag Nicolai Larsen efter en flot vending i feltet.

AaBerne knækkede helt sammen til slut, og nordjyderne var heldige med at slippe fra Fyn med et 2-3 nederlag.

TV: Se Falk sige farvel til Odense

Daniel Agger kan spille afskedskamp for Brøndby i dag mod SønderjyskE. Hjemkomsten blev aldrig, hvad han kunne have håbet på. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Aggers Brøndby-brud: Derfor måtte det ende sådan  

4 kommentarer
Vis kommentarer