Annonce:
Annonce:

OB's stortalent hitter i Gladbach: Har et stort potentiale

OB-talentet Mathias Jørgensen er i disse dage med tyske Borussia Mönchengladbach på træningslejr i Spanien. Og den danske angriber får rosende ord med på vejen af klubbens sportsdirektør

Gladbach mener, at Mathias Jørgensen har mange kvaliteter og et stort potentiale.. Foto: Ritzau Scanpix
Gladbach mener, at Mathias Jørgensen har mange kvaliteter og et stort potentiale.. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

OB har et stort talent løbende rundt i Ådalen, og det er ikke gået ubemærket hen.

I disse dage har 18-årige Mathias Jørgensen nemlig fået lov til at tage med Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach på træningslejr i Spanien, og her har han indtil videre efterladt et godt indtryk.

Det fortæller klubbens sportsdirektør i hvert fald:

- Han er ikke en klassisk nummer ni, men har andre kvaliteter, et stort potentiale, masser af fart og en god målnæse, fortæller Gladbachs sportsdirektørMax Eberl til Fohlen Hautnah.

Forleden kunne OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, fortælle til Stemmer fra Ådalen, at han forventer, at Mathias Jørgensen også er OB-spiller efter dette transfervindue, men han har tidligere også fortalt til tipsbladet.dk, at en transfer kan komme på spil.

Annonce:

Jesper Hansen fortæller da også til Fohlen Hautnah, at de to parter er i dialog om Mathias Jørgensen. Meldingerne er dog umiddelbart mere tilbageholdende fra det tyske:

- Det handler om, hvad man leder efter. Han er en god dreng, og så må vi se, om han passer ind med den profil, som vi ønsker. Han er med i den første uge her, og så må vi se, fortæller klubbens cheftræner Roland Virkus til det tyske medie.

Mathias Jørgensen viste forleden prøvelser på den føromtalte målnæse, da han scorede for Gladbachs U23-hold i en testkamp mod hollandske FC Den Bosch.

Dansk traditionsklub i alvorlige problemer: Det er groft uansvarligt
Er floppet fælt i Brøndby: Nu skal han væk
Zlatans nye super-kontrakt: Bliver den bedst lønnede nogensinde

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Se billederne

Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: