Ønsket i Brøndby og FCK: - Bliver ikke arbejdsløs

Den norske målmand sættes i forbindelse med FC København og Brøndby IF - han lægger ikke skjul på, at han ikke bliver arbejdsløs i næste sæson

Sten Grytebust mangler ikke muligheder. Foto: Claus Fisker
Sten Grytebust mangler ikke muligheder. Foto: Claus Fisker

Han har to gange i træk vundet Tipsbladets 'Det Gyldne Bur', og der er ingen tvivl om, at norske Sten Michael Grytebust fra OB har leveret varen i dansk fodbold.

Målmanden har kontraktudløb til sommer, og onsdag kunne Ekstra Bladet fortælle, at keeperen er højt på radaren i både FC København og Brøndby.

De oplysninger er også nået frem til Norge, hvor målmanden for tiden er med det norske landshold. Her ønsker keeperen ikke at tale om de to navngivne klubber, men han vil dog godt sige lidt om fremtiden.

- Jeg bliver heldigvis ikke arbejdsløs. Jeg har nogle interessante muligheder, inklusiv hvor jeg er nu, siger Sten Grytebust til TV 2 Norge og indikerer altså også, at OB står klar med en forlængelse.

Hidtil har nordmanden ikke ønsket at sætte sin signatur på en aftale med OB, og det ligger heller ikke for alvor i kortene, at han er at finde på Fyn i næste sæson.

- Jeg har et godt navn i Danmark. Det er gået godt der de sidste par år, og jeg trives godt, siger målmanden.

Sten Michael Grytebust, 29 år, skiftede til OB i januar 2016 - han kom til klubben fra Aalesund.

FCK i duel med Brøndby: Jagter Superligaens bedste

Midt i succes: OB sælger OL-spiller

Pokalbrag venter i Brøndby og Herning