Officielt: OB sender Emil Larsen til USA

Offensivspilleren, der blev upopulær blandt dele af OB's fans, er fortid i den fynske fodboldklub. Han skifter til Colombus Crew

Emil Larsens tid i OB blev turbulent. Nu er han fortid på fyn. (Foto: Ernst van Norde)
Emil Larsens tid i OB blev turbulent. Nu er han fortid på fyn. (Foto: Ernst van Norde)

Fodboldspilleren Emil Larsen er som rygtet færdig hos OB i Alka Superligaen.

Den 24-årige offensivspiller skifter med øjeblikkelig virkning til Columbus Crew i Major League Soccer i USA.

- Der er ingen tvivl om, at Emil Larsen er en rigtig dygtig spiller, som har nogle helt særlige kvaliteter. Samtidig har det også været åbenlyst for alle, at han ikke har følt sig til rette i OB i den seneste periode.

- Derfor har det været oplagt for både Emil og os at tage imod muligheden for, at han kan starte på en frisk i en ny liga med et attraktivt sportsligt niveau, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

Emil Larsen kom for tre et halvt år siden til OB fra Lyngby. I perioden på fyn nåede han at få debut på A-landsholdet, men han blev også upopulær blandt OB's fans, blandt andet efter at et skifte til Brøndby kiksede.

Se også: Forstående OB regner med Rasmus Falk i foråret

Skiftende trænere, senest Kent Nielsen, så ofte en anden vej end Emil Larsen, der da også er glad for at komme væk.

- For mig er det en stor mulighed at komme til Major League i USA. Det er en liga, der er inde i en rigtig god udvikling, og der er mange store profiler, der tidligere har været i europæiske klubber, som nu spiller derovre.

- Jeg kommer til en ny liga i et helt nyt land, hvor der ikke er så mange, der har en holdning til mig, og det giver mig en rigtig god mulighed for at starte helt forfra i en klub, der gerne vil spille teknisk fodbold.

- Tiden i OB har ikke udviklet sig, som hverken jeg eller klubben havde håbet, men det ændrer ikke på, at jeg har lært en masse gode mennesker at kende, og jeg ønsker OB alt det bedste i fremtiden, siger Emil Larsen.

Han er ikke det eneste offensive våben, der forlader OB. Den helt store profil hos fynboerne, Rasmus Falk, har således valgt at skifte til FCK, men overgangen til hovedstadsklubben træder først i kraft til sommer.

Se også: Officielt: Falk skifter til FCK

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere