Ove P.: Derfor er FC Vestsjælland værre at møde end FCK

OB's træner Ove Pedersen ser en større udfordring i at møde FC Vestsjælland, hvor OB ikke er underdog

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup

Efter seneste weekends sejr over topholdet FC København venter der nu OB et opgør mod en direkte konkurrent i bunden af ligaen.

FC Vestsjælland på 11. pladsen er modstanderen, men selvom OB nu møder et bundhold, ser Ove Pedersen det ikke som en lettere opgave.

Det fastslår han over for ob.dk.

- Jeg kunne jo slet ikke forstå dem, der i efteråret snakkede om, at vi 'kun' vandt over Hobro, 'kun' vandt over Silkeborg og 'kun' vandt over et amputeret Nordsjælland-hold. Jeg grinede indvendigt, for det er netop de kampe, der er sværest, siger Ove Pedersen.

- Det er mod de direkte modstandere, at det er sværest. Det er ikke kampene mod FCK, hvor vi alligevel er underdog. De svære kampe er dem, vi håndterede godt i slutningen af efteråret, og det er de kampe, hvor modstanderen har samme indgang til kampen, som vi selv har.

Se også: Chok i FCM: Uden stjernen i seks uger

Se også: Esbjerg i mirakel-comeback

- FCK havde en anden tilgang til kampen mod os, og derfor er det de direkte modstandere, hvor begge hold ved, hvad det gælder, der er de sværeste at spille, fortsætter OB-træneren, tilføjer han.

Ove Pedersen mener, at OB-truppen står godt rustet til den afgørende bundkamp, der kan sende OB 10 point foran FC Vestsjælland ved en sejr.

- Jeg vil tillade mig at kigge tilbage, for folk talte om det samme, da vi skulle møde Silkeborg og Hobro. Det viste spillerne, at de var gode til at håndtere i efteråret, så hvorfor skulle de ikke kunne det mod Vestsjælland på mandag? Der skal ikke noget ekstraordinært til, for spillerne ved godt, hvad det handler om, siger han.

Kampen mellem OB og FC Vestsjælland spilles i Slagelse på mandag.

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere