Ove P.: Derfor var Emil aldrig på tale

OB’s cheftræner var ikke i nærheden af at bruge Emil Larsen mod kontante sønderjyder – her forklarer han hvorfor

OB spillede på et for lavt niveau til, at det ville have nyttet at sætte Emil Larsen i spil, mente OB-træner Ove Pedersen. (Foto: Lars Poulsen)
OB spillede på et for lavt niveau til, at det ville have nyttet at sætte Emil Larsen i spil, mente OB-træner Ove Pedersen. (Foto: Lars Poulsen)

ODENSE (Ekstra Bladet): Emil Larsen varmede op i en halv time – og luskede så i bad efter et enkelt klap i lufferne ned mod OB’s fans.

Ove Pedersen var ikke et sekund i tvivl om, at de fysiske og heftige løjer mod sønderjyderne ikke lige var sagen for sjællænderen, der indtil i søndags var start- og stamspiller hos de stribede.

- Når man spiller mod SønderjyskE, er det tit dem, der sætter dagsordenen – og det er der ikke mange, der formår at spille sig ud af. Alt i sådan en kamp starter med en duel, og derfra skal man være dygtig til at sætte spillet op. Rasmus Falk og Mikkel Desler har jo egentlig flere situationer, hvor de kan blive kampafgørende – men alt blev bremset.

- Hvad var dine overvejelser om at bringe Emil Larsen i spil?

- Jamen, der var slet ingen overvejelser. For når jeg så, hvordan Rasmus Falk og de andre, der skulle afgøre kampen, slet ikke kom til rette, så var jeg klar over, at så skulle han ikke ind. Samme skæbne ville næsten helt sikkert overgå ham, fordi det var sådan en kamp, hvor der skulle meget lidt til at kippe, siger Ove Pedersen.

Se også: Skuffet Emil L.: Ved ikke hvad jeg skal gøre

Se også: Nullert i Odense - men solen skinnede da...

- Vi så, hvordan SønderjyskE startede mod os med dueller, og der var vi ikke så stærke som dem. Men vi fik os bragt ind i det spil, og i anden halvleg synes jeg, vi havde livtaget på dem. Men jeg troede ikke på, vi kunne sætte Emil op i denne kamp.

- Thomas Dalgaard kom heller ikke sejrrigt ud af nogle dueller…

- Nej, det gjorde han sgu godt nok ikke. Jeg føler jo – uden at sætte navn på – at vi starter med ni mand, og efter et kvarter får vi bragt alle 11 på banen. Når du så har nogle, som er bedre til det, der skal bruges i dag, så skal du også bringe Lasse Krüger i aktion.

- Jeg kunne godt have sendt en anden type spiller ind, men så ville vi risikere at tabe den – og det har vi slet ikke råd til. Vi henter point. Vi havde en periode på tre kampe, hvor præstationerne ikke var i orden, og nu har vi haft to, hvor præstationerne ER i orden. Når det er tilfældet, kommer pointene også, så denne kamp er ikke negativ for mig – selv om det ikke var en god fodboldkamp. Folk viser sgu den indstiling, der skal til, for at vi bliver i Superligaen, siger redningsmanden.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere