Ove P's satsning gav bonus

Emil Larsen taget til nåde, fordi træneren ville have en glad spiller tilbage

Ove Pedersen gamblede - og vandt - da han satsede på Emil Larsen fra start mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)
Ove Pedersen gamblede - og vandt - da han satsede på Emil Larsen fra start mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Det kom nok bag på mange, at OB-træner Ove Pedersen havde taget Emil Larsen til nåde i bundramaet mod Esbjerg.

Men det var en velovervejet satsning fra den rutinerede ræv - og han fik fuld bonus ud af den.

- Vi fik både tre point, og vi har en Emil, der igen er glad. Bedre kan det ikke være, smilede Ove Pedersen efter den vigtige sejr.

Se også: Falks trylleri gav OB sejr

- Jeg valgte at bruge Emil i front - bl.a. fordi jeg var skuffet over Thomas Dalgaards præstation i den seneste kamp mod SønderjyskE. Og det skete også ud fra en betragtning om, at skulle vi tabe her, ville nedrykningstruslen blive meget mere overhængende. Oven i det, ville vi stå med en vigtig spiller, der var sur på det hele.

- Den risiko ville jeg ikke løbe. Derfor disponerede jeg, som jeg gjorde, og jeg synes, at Emil sagde tak for chancen ved at gå ind og levere en rigtig fin indsats.

Se også: Esbjerg-back efter nederlag: Tabellen lyver ikke mere

- Ikke mindst var jeg imponeret af, at han vandt så mange hovedstøds-dueller, som han gjorde, ligesom han også tog nogle fine tilbageløb, når vi havde tabt bolden, konstaterede træneren, der også viste mod ved at bruge den kun 18-årige Jens Jakob Thomasen på den centrale midtbane.

- Han er virkelig en spændende spiller, og jeg var slet ikke i tvivl om, at han kunne klare opgaven - faktisk var jeg lige ved at frygte, at jeg tog ham for tidlig ud, sagde Ove Pedersen, der ser ud til at have løst den opgave, som han blev hyret til, da Troels Bech blev fyret i efteråret - nemlig at redde fynboerne fra en truende nedrykning.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere