Regulært blodbad i superligaklub: Seks spillere ryger ud

Kontrakten udløber lige om lidt for seks spillere i OB

Sæsonen er slut for OB's vedkommende, og dermed har seks spillere også haft den sidste arbejdsdag i den fynske superligaklub.

OB meddeler fredag, at Jacob Buus, Mathias Thrane, Nana Welbeck, Joao Pereira, Rasmus Jönsson og Joan Simun Edmundsson forlader klubben.

Alle seks har kontraktudløb 30. juni, så der er intet overraskende i, at de nu søger andre græsgange.

Joan Simun Edmundsson har allerede skrevet kontrakt med Arminia Bielefeld, mens de øvrige fem endnu ikke har fremtiden på plads. Rasmus Jönsson har offentligt flirtet med Helsingborgs IF i hjemlandet.

Netop de to spillere er de af de seks spillere, der har optrådt flest gange for OB med henholdsvis 61 kampe til Edmundsson og 59 til Jönsson.

De er begge klar over, at det ikke altid er gået helt som forventet for dem.

- De sidste par måneder har selvfølgelig ikke helt været, som jeg havde håbet på, men jeg er både glad og taknemmelig for, at OB gav mig muligheden for at spille Superliga, siger Joan Simun Edmundsson til klubbens hjemmeside.

- Hvis jeg skal være helt ærlig omkring min tid i OB, så har det været lidt blandet. Der har både været op- og nedture for mig personligt. Nogle perioder har været rigtig gode og andre knapt så gode, siger Rasmus Jönsson, der kom til Fyn fra AaB i 2016.

Erik Bo var igennem en personlig nedtur af de store i 2013. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Superligaens glemte stjerner fortæller: Alt var sort!

Peter Foldgast mistede sin bror i 2010. Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superliga-stjerne: Min bror forsvandt og blev fundet død

Thomas Gravesen har altid været fremme i skoene. Her fejrer han sølvmedaljerne i 1997 efter et forrygende forår med Vejle. Foto: Erik Kragh Sport og Spil Sådan gik det Vejles sølvhold: Vilde Gravesen blev tæmmet af legendarisk træner

35 kommentarer
Vis kommentarer