Så Fester-sen de igen i Odense

Rasmus Festersen scorede tre gange på stribe mod FC Nordsjælland, da de stribede fra OB vendte 0-1 til en 5-1-sejr i Farum Park

Nu Fester-sen de igen i Odense…

OB har efter en flot start på sæsonen haft det vanskeligt de seneste uger og er løbet ind i nogle gevaldige øretæver på udebane. Men fredag aften var det fynboerne, der uddelte tæsk på udebane.

En brandvarmvarm Rasmus Festersen gav FC Nordsjælland tre syngende lussinger, inden Kenneth Zohore og Mathias Greve afsluttede den fynske festaften med scoringer til 4-1 og 5-1.

FC Nordsjælland nærmest belejrede OB’s halvdel i starten af kampen, og Andreas Maxsø var tæt på med et hovedstød i det ottende minut.

OB havde ikke bolden meget og brugte den ikke særlig godt, når det endelig skete. Efter 17 minutter smed de den væk på FCN’s banehalvdel og blev fanget i en omstilling.

Bruninho fejrer, at han har bragt sit hold foran mod duksene fra FCM. Nu kan han fejre at være blevet kåret til månedens spiller. (Foto: Tycho Gregers/Polfoto) FC Nordsjælland - 2. okt. 2015 - kl. 11:38 To kampe gjorde ham til månedens Superliga-spiller

Martin Vingaard fik lov at løbe det meste af en halv banelængde med bolden mod et bakkende OB-forsvar. Til sidst var gæsterne helt nede i eget felt, og så kunne den tidligere B1913-spiller med en følt, flad afslutning helt ude ved den ene stolpe sende FC Nordsjælland på sejrskurs.

Se den gode start for FCN herunder:

Der lignede det en nem dag for hjemmeholdet, men så tog Rasmus Falk ellers fat og ejede det næste kvarter Farum Park.

Den driblestærke kantspiller var tæt på en udligning efter knap 20 minutter, men blev tacklet i skudøjeblikket, så hans afslutning trillede lige forbi stolpen.

Så var FCN advaret, men lod sig alligevel snyde kort efter.

Rasmus Falk driblede ind i FCN-feltet, hvor Andreas Maxsø stak benet bagud og fældede ham. Ingen tvivl om det straffespark, og Rasmus Festersen udlignede sikkert til 1-1.

Se også: Brøndby bekræfter Durmisi-forlængelse

Jonasson var tæt at heade OB foran efter 26 minutter, men fynboerne måtte vente nogle minutter endnu på føringen.

Efter flot kombinationsspil i venstre side fandt flyvende Falk holdkammeraten Festersen med en præcis pasning, og OB-topscoreren passerede David Jensen med en kølig afslutning.

2-1 til gæsterne, hvilket også var stillingen ved pausen.

I 2. halvleg satte FC Nordsjælland igen på spillet, men første store chance tilfaldt OB efter en times spil, da højrebacken Oliver Lund brød igennem.

Han valgte selv at afslutte og var tæt på at snyde David Jensen, der blev overrasket af det lumske forsøg. FCN-keeperen nåede dog lige akkurat ned og fik vippet bolden ud på stolpen.

FC Nordsjælland havde trods meget spil svært ved at skabe chancer, og i stedet slog Rasmus Festersen til for tredje gang med tyve minutter igen.

Se også: Hjemvendt OB-spiller: Jeg er blevet en voksen mand

Festersen rundede nemt Pascal Gregor og fortsatte sit løb ind i FCN-feltet, hvor han tørt huggede bolden forbi både Andreas Maxsø og David Jensen.

Dermed kom Festersen op på syv Superliga-scoringer og deler nu topscorerværdigheden med Randers FC’s Viktor Lundberg og FCN’s Bruninho.

Sidstnævnte har været fremragende i denne sæson, men OB-forsvaret havde godt styr på brasilianeren. Og med 12 minutter igen gjorde Kenneth Zohore det til 4-1, og OB-tilhængerne kunne begynde at synge ’legestue, legestue’ i Farum Park.

I overtiden scorede indskiftede Mathias Greve til 5-1, og storsejren sender OB forbi FC Nordsjælland i tabellen. Fynboerne indtager femtepladsen med 16 point. FCN har også 16 point, men en dårligere målscore og må derfor nøjes med en sjetteplads.

7 kommentarer
Vis kommentarer