Skadet OB-komet slipper billigt

Mikkel Desler kom til skade i onsdagens første OB-træning. Han forventes dog klarmeldt snart

(Arkivfoto: Gregers Tycho)
(Arkivfoto: Gregers Tycho)

Mikkel Desler var en af de store oplevelser på forårets OB-hold i Superligaen, hvor han fik godt med spilletid og var blandt holdets bedste i mange kampe.

Desværre for Desler og OB pådrog den unge højrekant sig en mindre skade i onsdagens første OB-træning under Kent Nielsen, så han måtte hjælpes fra banen af to holdkammerater.

Derfor er Desler ikke med i OB's første testkamp mod Marstal/Rise fredag, men cheftræner Kent Nielsen forventer en snarlig klarmelding fra den unge fynbo.

- Det er ærgerligt, at Desler kom til skade med sin ankel onsdag, men det ser heldigvis ikke ud til at være alvorligt, og måske kan han allerede være med søndag, siger Kent Nielsen til ob.dk.

Mikkel Desler er OB's største ungtyr på vej lige nu - i dag måtte han støttes ud af banen kort inde i første arbejdsdag efter ferien. (Foto: Claus Bonnerup) OB OB-talent skadet på første arbejdsdag

OB må desuden undvære Rasmus Falk, der er med U/21-landsholdet til EM i Tjekkiet, mens Hallgrimur Jonasson og Ari Skulason endnu ikke er tilbage fra forlænget ferie på grund af landsholdsopgaver med Island. Hertil kommer, at unghingstene Jens Jakob Thomasen og Magnus Pedersen heller ikke er med i truppen, fordi de skal til dimission på deres gymnasier og sandsynligvis også på den traditionsrige lastvogntur og lufte huen rundt om på det fynske land.

Dermed er kun 16 spillere fra OBs Superliga-trup klar til sommerens første testkamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer