SLUT: OB tæmmede Løverne

Fynboerne møder et FCK-mandskab, der må undvære anfører Thomas Delaney på grund af karantæne

ODENSE (Ekstra Bladet): Når FCK og OB tørner sammen i Odense, er der for begge holds vedkommende tale om en kamp for at få oprejsning. Efter nogle skuffende kampe for begge hold, tørster de nemlig begge efter en sejr.

For OB gik det helt galt i sidste runde, hvor de endte med et nederlag på 5-1 til AAB. Det har i det hele taget ikke gået fynboernes vej den seneste tid, og selvom de startede sæsonen godt, står de nu med fire runder uden en sejr.

Se også: Efter gigantisk øretæve: Tøffe revser OB

Den vil de forsøge at jagte i dag, hvor hjemmebanekampen mod FCK, hvor den nyindkøbte Anders K. Jacobsen har fået en plads i startopstillingen.

FCK’s sæson har heller ikke været tilfredsstillende for løverne. Sidste runde måtte de se sejren forsvinde fra dem i sidste minut, da Morten Nordstrand sikrede uafgjort mellem FCK og AGF med et vanvittigt saksesparkmål.

Se også: OB tester klublegendes søn

Med kun et point i hjemmekampen mod AGF, står FCK nu med tre runder i træk uden sejr, til stor frustration for både spillere og træner, Ståle Solbakken.

Når den dårlige stime skal forsøges vendt i aftenens udekamp mod OB, må de ydermere undvære holdets anfører, Thomas Delaney, der har karantæne. Han erstattes af Daniel Amartey, der på trods af rygter ikke blev solgt før kampen.

Til gengæld er der godt nyt i angrebet, hvor Andreas Cornelius er tilbage i startopstillingen efter sin skade.

Se også: Derfor er FCK's megasalg kollapset

67 kommentarer
Vis kommentarer