Storklub dropper OB-profil

Ifølge velorienterede Hamburger Morgenpost er Bundesliga-klubben HSV ikke længere interesseret i Rasmus Falk

Rasmus Falk havner næppe i Hamborg i denne omgang. (Foto: Lars Poulsen)
Rasmus Falk havner næppe i Hamborg i denne omgang. (Foto: Lars Poulsen)

Onsdag kom det frem, at Rasmus Falk er på ønskelisten i flere tyske Bundesliga-klubben. Ekstra Bladet skrev blandt andet, at Hamburger SV gennem længere tid har vist interesse for den fynske angriber, men nu ser det ud til, at klubben fra den tyske havneby ikke længere har Falk på ønskelisten.

Se også: Tyske storklubber jagter OB-stjerne: Agenten er i dialog

Det velorienterede lokalmedie Hamburger Morgenpost skriver således, at Rasmus Falk ikke længere er et tema. Den danske Superliga-profil var ganske rigtigt et tema i HSV tidligere på sommeren, og klubben havde længe Falk som alternativ, hvis ikke handlen med østrigeren Michael Gregoritz var blevet til noget. Men det lykkedes altså HSV at hente den østrigske offensivspiller i Bochum for en måneds tid siden, og derfor er Falk ikke længere et tema i den tyske storklub.

Se også: Frosset ud: Stjerne sender stikpille efter Superliga-skifte

Som tipsbladet.dk onsdag fortalte, er der imidlertid stadig interesse fra andre tyske klubber, omend det stadig er på et ukonkret plan. Som det ser ud nu, er det fortsat mest sandsynligt, at Rasmus Falk bliver i OB frem til nytår, omend tingene kan gå hurtigt i fodboldens verden.

Dog er det altså mere eller mindre sikkert, at Rasmus Falk ikke fortsætter karrieren i Hamburger SV. Og indtil videre er han fortsat i OB.

Se også: Efter exit: Rasmus Falk melder sig klar

4 kommentarer
Vis kommentarer