Superliga-boss erkender: Vi havde ikke råd til FCK-flop

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, vil ikke afvise, at der kan komme en spiller til den fynske klub på en fri transfer i kølvandet på det lukkede transfervindue. Kasper Kusk var der ikke penge til

Der var ingen aktivitet i OB på sidstedagen af transfervinduet, men det var alt i alt et aktivt vindue for fynboerne, der sagde farvel til Izunna Uzochukwu, Frederik Tingager og Andreas Søndergaard, mens André Rømer, Marco Lund, Troels Kløve og Mohammed Fellah kom til.

Når boet skal gøres op, er Jesper Hansen, der er sportsdirektør i OB, en tilfreds mand.

- Som udgangspunkt synes jeg, vi er kommet styrket ud. Jeg synes, vi har fået nogle flere muligheder, siger Jesper Hansen, til TV2 Fyn.

Artiklen fortsætter under billedet

44062419.jpg
Han fortæller, at han var en travl mand onsdag aften, hvor transfervinduet lukkede, selv om der hverken skete til- eller afgange på Fyn i de sene timer. Sportsdirektøren arbejdede blandt andet på at få afskibet Joan Simon Edmundsson.

- Vi arbejdede faktisk helt til slut, og der var rimelig aktivitet omkring tingene, og det var egentlig både ind og ud. Der skete ikke så meget, men det gør ikke, at det har været spildt arbejde, for der er skabt mange gode kontakter. Jo tættere, man kommer transferdeadline, jo sværere bliver det at nå til enighed, siger Jesper Hansen og tilføjer:

- Man arbejder med mere end et vindue ad gangen, og det er helt vildt så mange spillere, vi har været igennem. Jeg er rigtig glad for, at jeg har en meget arbejdsom scout som tager en stor del af det. Vi har haft rigtig mange på blokken, og vi har kigget og analyseret rigtig meget.

Artiklen fortsætter under billedet

doc6xtuuq5b0391fg80i5ev.jpg
Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger henvendte OB sig til FC København med henblik på at få fingrene i Kasper Kusk, men han endte som bekendt med at vende hjem til AaB. Jesper Hansen bekræfter interessen i Kusk.

- Vi kunne ikke hente Kasper Kusk eksempelvis, for det er udenfor vores økonomiske formåen lige pt., men det er ikke noget, jeg piber over, for jeg synes stadig, at vi har mulighed for at hente spillere som passer til måden, vi vil spille fodbold på, fastslår OB-bossen.

Nu er transfervinduet lukket, og det betyder, at det er gryden med transferfrie spillere, der skal plukkes fra, hvis OB skal forstærkes inden sæsonstart. OB-direktøren holder den dør på klem og fastslår, at det er en mulighed, han måske vil forfølge.

- Det vil jeg ikke afvise. Der skete rigtig mange ting de sidste dage i transfervinduet, og jeg synes, vi har fået skabt et grundlag for at komme videre, slutter Jesper Hansen.

Gaarde om transfer-kaos med Kusk: Vi måtte tage morgenfly fra Málaga:

PL-stjerne er gået under jorden - så hård er klubbens straf

Par nummer 7 er med fremme

Brøndby-træner fatter ikke Premier League-bud: Det er respektløst

De festligste løb i F1-kalenderen

20 kommentarer
Vis kommentarer