Annonce:
Annonce:

Superliga-komet chokerer: Tæt på karrierestop efter voldsomme trusler

Efter kampe modtog OB's Frederik Tingager så hadfyldte beskeder, at han mistede lysten til at spille fodbold

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

Forsvarsspilleren Frederik Tinager har været fast inventar på OB's hold i hele 2017 - bortset fra en karantænedag - men før hans succesfulde forår overvejede han, om han fortsat skulle spille på højeste niveau.

I efteråret modtog han så voldsomme beskeder - nogle af dem opfattede han som trusler - på sin private Facebook-profil, at det begyndte at påvirke nattesøvnen og lysten til at spille fodbold. Det siger han til DR.

Det var særligt efter kampe mod henholdsvis AaB og FC København, at beskederne blev grimme og handlede om "død og ulykke."

- Dem, der skrev til mig, kom ind hovedet på mig, så jeg mistede fuldstændig lysten til at spille. Jeg har så mange gange sagt til min familie: "Ved I hvad, jeg gider ikke mere. Jeg stopper," siger han til DR Sporten.

En person skrev blandt andet en truende besked med ordlyden: "pas på, der ikke sker noget med dig, så du aldrig spiller igen.."

- Det var flere uger, hvor jeg hang med næbet. Jeg lå oppe på mit værelse med gardinerne trukket ned og tænkte det værste. Jeg mistede selvtilliden og troen på at spille fodbold, siger Tingager.

Han erkender, at han ventede for længe med at få hjælp udefra. Det vendte for ham, da han opsøgte en sportspsykolog.

Den 24-årige forsvarsspiller deler historien med offentligheden i håb om, at andre i en lignende situation ikke skal vente med at opsøge hjælp.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: