Superligaens topscorer sænker OB

Viktor Lundberg sikrede Randers sejren efter en livlig kamp mod OB

Randers kom tilbage fra 1-2 og vandt i Odense. (Foto: Niels Svalebøg)
Randers kom tilbage fra 1-2 og vandt i Odense. (Foto: Niels Svalebøg)

ODENSE (Ekstra Bladet): Der sker noget, når Randers er på banen i Superligaen. Publikum får valuta for pengene. For anden uge i træk scorede Colin Todds mandskab nemlig tre mål i en kamp.

Forskellen fra opgøret mod Brøndby var blot, at søndag aften gav det fuldt udbytte via 3-2 sejren over OB.

Det var Superligaens topscorer, Viktor Lundberg, der var på pletten og med sin sjette sæsontræffer sikrede sæsonens anden sejr. En sejr, der bragte holdet op i den øverste ende af tabellen.

Lundberg måtte dog have lidt hjælp fra Hallgrimur Jonasson, der rettede hovedstødet af, så den debuterende OB-keeper Michael Tørnes gik fejl af bolden. Men Tørnes så ikke helt godt ud i situationen, selv om bolden ændrede retning.

Viktor Lundberg (i midten) fortsætter de forrygende takter. (Foto: Niels Svalebøg)
Viktor Lundberg (i midten) fortsætter de forrygende takter. (Foto: Niels Svalebøg)

OB var ellers i lange perioder af opgøret dominerende. Men det kneb med at omsætte spilovertaget til store chancer. Specielt efter pausen savnede fynboerne kreative indslag, da Rasmus Falk var skiftet ud.

7692 fik ingen fynsk sejr, men de fik en livlig kamp, hvor to mandskaber satsede offensivt og ofte kastede forsigtigheden over bord.

OB lignede ellers et vinderhold, da fynboerne kom på sejrskurs kort efter pausen. Emil Larsen kiksede afslutningen, Kenneth Zohore måtte også bruge to forsøg til at sparke bolden fladt forbi Karl-Johan Johnsson i Randers-målet.

Glæden varede kort for fynboerne, der kun kunne holde føringen i fire minutter. Hallgrimur Jonasson havde fat i Nicolai-Brock-Madsen i straffesparksfeltet og kampens dommer, Peter Kjærsgaard-Andersen, tøvede ikke med at dømme straffespark.

Brock-Madsen sørgede sikkert for udligningen. Michael Tørnes gik til den forkerte side.

Livlig åbning
Michael Tørnes debuterede i OB-målet, og han fik ingen heldig start for sin nye klub. Første gang han rørte bolden, skulle han hente den ud fra eget net.

Erik Marxen sendte en frisparksbold ind i feltet, hvor den passerede et par mand, inden den havnede hos Jeppe Tverskov, der resolut firsttimmede bolden i mål.

En perfekt start for Randers, der dermed beviste effektiviteten ikke har været tilfældig. I de første fire runder er netop Randers ligaens mest effektive mandskab.

Se alle kampens fem mål her:

Hjemmeholdet kom længere frem på banen og den første advarsel kom kort efter. Rasmus Falk forsøgte sig fra distancen, men Karl-Johan Johnsson var på pletten.

Udligningen kom efter ét kvarters spil. Mads Fenger begik frispark på Rasmus Falk lige uden for feltet.

Ari Skulason scorede direkte på frispark. Han ekspederede bolden over muren og uden for Karl-Johan Johnssons rækkevidde.

I en livlig første halvleg var der gode muligheder i begge ender. Jonas Borring ramte overliggeren på Alexander Fischers fine forarbejde.

OB-topscorer Rasmus Festersen var også tæt på efter en god vending i feltet og en flad afslutning. Men her viste Karl-Johan Johnsson, hvorfor han er en af ligaens mest reaktionsstærke målmænd.

Se superredningen her:

19 kommentarer
Vis kommentarer