Tandløst: Nu har OB-krigeren smidt fem tænder

Rødt kort, mistede tænder, et straffe, der burde være dømt – og en sur Emil Larsen – var ingredienserne i øvrigt temmelig udramatisk fodboldkamp i Odense

Deblé var en skarp modstander for OB og Lasse Nielsen, indtil han fik det røde kort (Foto: Gregers Tycho)
Deblé var en skarp modstander for OB og Lasse Nielsen, indtil han fik det røde kort (Foto: Gregers Tycho)

ODENSE (Ekstra Bladet): Blodet flød i stride strømme, rødt kort til en fuldstændig uforstående Serge Deble, Lasse Nielsen spyttede endnu et par tænder ud på en græsplæne – og Viborg blev snydt for et straffespark.

Tilføj beretningen om, at en sur Emil Larsen ikke ville tale med pressen efter at have været bænket i første halvleg, og det lyder som historien om en masse drama – men i virkeligheden var opgøret mellem OB og Viborg langt hen ad vejen en kedelig og næsten tilskuerfjendtlig omgang fodbold.

Det indrømmer OB’s forsvarskæmpe Lasse Nielsen blankt. Til gengæld ku’ han godt li’ fighten, om end den igen kostede ham en tand. Denne gang i undermunden.

OB-forsvareren er helt bestemt en mand, der holder tandfeen beskæftiget…

OB sejrede i rødt kort-drama

- Jeg fik et sting i overlæben og to i underlæben. Det tog vel kun fire-fem minutter, og selvfølgelig ville jeg gerne ind og slås videre, siger sjællænderen, der nu er oppe på fem mistede pløkke på fodboldens alter.

- Fire i overmunden og nu én i undermunden. Og nogle af stift-tænderne er også røget ud undervejs – sådan er det jo bare, siger Lasse Nielsen og griner. Lettere tandløst kan man vist roligt sige…

- Jeg ligger på jorden efter en duel med Serge Deble, der rammer mig med støvlen, da han skal op. Jeg håber, det er et uheld og ikke bevidst, siger Lasse Nielsen om Viborg-forwarden, der fik marchordre i det 84. minut for en aktion, hvor dommeren vurderede, han stemplede OB’s Oliver Lund.

- Der er helt klart kontakt, og jeg synes, det er fair, de får nogle kort. Men jeg kan ikke vurdere, hvor slem, den er. Jeg bliver ramt og falder, og så er resten jo dommerens vurdering. Jeg synes, det blev lavet en del hårde frispark i kampen, og at der blev givet et rødt kort, kommer ikke bag på mig, siger OB-back’en.

OB skriver kontrakt med arbejdsløs midtbanespiller

Lasse Nielsen er også tilfreds:

- Det var dejligt at holde det andet nul i træk på hjemmebane, og vi ved jo, at Deble er en spændende spiller. Vi fik heldigvis holdt ham i kort snor.

- I vinder, men synes du, I spiller godt?

- Narj, det gør vi ikke. Men vi havde brug for en sejr, for at stå fast og som et hold, der virkelig stod sammen og også ville kæmpe uden at give noget væk overhovedet. Og det gør vi jo heller ikke. Så det er dejligt. Det er sådan lidt: Skide være med, hvordan det så ud. Det var de tre point, der talte, men selvfølgelig… Der skal bygges mere på det offensive, medgiver Lasse Nielsen og tilføjer:

- Tilskuerne nyder heldigvis også at se et hold, der giver sig 100 procent og arbejder en sejr hjem.

Hallgrimur Jonasson fik både et solidt knæ i ryggen og var også til tælling efter en albue i smasken undervejs i de mange dueller med Viborg-angriberne.

Se alle målene fra kampen her:

- Jeg tror ikke, der er rødt kort – ikke efter, hvad jeg har hørt i hvert fald. Men deres to angribere lavede forinden så mange svinestreger, at dommeren roligt kunne have stukket dem et par gule kort tidligere for lige at få lidt ro på dem. De kørte hårdt på os, siger islændingen.

- Har de ret, når de hævder, du lavede straffe?

- Ja, der er straffe! Det er ikke med vilje, men bolden rammer mig på hånden, og så kan man vel dømme det, selv om jeg ikke bevæger hånden i retning mod bolden. Målmanden går ud, og jeg prøver at heade til bolden – men den rammer lige forbi, og så går den på min hånd. Jeg kan godt forstå, de er skuffede over det, siger Hallgrimur Jonasson.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter