Toppel blev til Droppel i afskedskamp

OB’s målmand fik alt andet end en fejlfri sidste kamp mod Randers, der let vandt i Odense

ODENSE (Ekstra Bladet): Der er godt nok ikke meget fis ved at spille for en mulig syvendeplads, og de fynske sluggere skulle i hvert fald bruge lidt mere end en halvleg på at føre den sårede, professionelle stolthed til aktiv handling i kampen mod Randers, der hverken kunne nå frem eller tilbage – men uanset hvad ville slutte sæsonen på en mere end godkendt fjerdeplads.

Det kunne ses!

Først med 25 minutter tilbage fik OB udmøntet et vist spil-overtag til regulære chancer, men kronjyderne har en sikker sidste skanse i buret i skikkelse af svenske Karl-Johan Johnsson, og han parerede både forsøg fra en helt fri Kenneth Zohore og den indskiftede georgier Vladimir Dvalishvili.

Forinden havde Randers med list og lempe tilsat en ordentlig portion fynsk dumhed bragt sig på 2-0 allerede inden pausen. Haakon Skogseid kom til at berøre Alexander Fischer i feltet på et overlap kreeret af Jonas Borring, og nok var kontakten alt andet end voldsom – men dog nok til at sende den randrusianske back i græsset til efterfølgende straffespark.

Det nappede dagens mand i afskeds-sovs. Men uheldigt for Mads Toppel røg bolden via brystkasse og lår lige ud i støvlerne på Mikael Ishak, der ikke svigtede på riposten og sikkert hakkede læderet ind i netmaskerne bag den uheldige fynske VVS’er.

Men det skulle blive værre for målmanden, der er blevet vraget af OB og sendt ud som aktivt jobsøgende. Et langskud fra Victor Lundberg traf den 33-årige ’Droppel’ i brystkassen og drønede lige ud foran Jonas Borring, der ikke svigtede og bragte Randers på 2-0 i en fase af kampen, hvor gæsterne af og til var i volsomt overtal i kontraerne, når OB tabte bolden fremme på banen.

Og det gjorde fynboerne tit.

Daniel Høegh kunne have kronet SIN afskedskamp med en scoring, men flækkede lige forbi den fjerne stang inden pausen, og i anden halvleg blev det kun til nærved og næsten for OB, der langt fra nåede det oprindelige sæsonmål om en plads i top 7. Nummer ni er faktisk en plads ringere end sidste sæson…

Randers kan derimod se frem til europæiske udfordringer mod mandskaber fra fjerne egne af Europa, der formentlig vil få stavekontrollen til at gå amok i røde understregninger…

2 kommentarer
Vis kommentarer