Trods stor interesse: Rasmus Falk bliver i OB

Alt tyder på, at Rasmus Falk bliver i OB. Han er afklaret med at blive i klubben

(Foto: Ida Munch, Polfoto)
(Foto: Ida Munch, Polfoto)

Rasmus Falk har været OB's varmeste salgsemne denne sommer. Flere klubber i ind- og udland har vist interesse for spilleren, men alt tyder nu på, at fynboen bliver i klubben i dette efterår.

Tipsbladet.dk har netop talt med Rasmus Falk, der regner med at være OB spiller efter transfervinudets sidste dag.

- Lige nu ligger det til, at jeg er OB-spiller tirsdag. Sidste dag i transfervinduet er altid en dag med rygter, og det er spændende. Der bliver handlet en del rundt omkring, men jeg regner med at blive i OB, siger Rasmus Falk til tipsbladet.dk.

- Det har jeg det godt med. Jeg har været åben over for at lytte til de tilbud, der måtte komme, men jeg har hele tiden sagt, at det skal være mere interessant end OB. Jeg har fornemmet, at der har været interesse og muligheder fra flere steder, men det har ikke været noget, der har været interessant for mig lige nu, tilføjer Rasmus Falk.

Han møder derfor op i træning i OB denne mandag formiddag, og han regner altså også med at være i OB efter deadline. Han har kontraktudløb i den fynske klub næste sommer og kan herfra skifte kvit og frit. Så langt tænker Falk dog ikke.

- Lige nu gør jeg mig ikke nogen tanker om det. Jeg tager en ting ad gangen og ser, hvad der sker. Det er selvfølgelig en situation, der er lidt specielt, men der er mange, der oplever det, og min situation er ikke anderledes end mange andre i vores trup, der også har udløb næste sommer, siger Rasmus Falk.

OB vil givetvis være interesseret i at forlænge kontrakten med Rasmus Falk, da det kan øge muligheden for at tjene penge ved et salg.

- Jeg vil ikke udelukke noget, men det hele skal passe sammen, siger Falk om muligheden for en forlængelse med OB.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 kommentar
Vis kommentarer