TV: Båret ud efter vildt sammenstød - Frygtede det var slut

Michael Falkesgaard har aldrig været skadet – og havde lige erobret målmandsposten i OB. Så traf han en forkert beslutning

OB-keeper Michael Falkesgaard bliver båret fra banen efter sit sammenstød med AGF-angriberen Mate Vatsadze. (Foto: Michael Hansen)
OB-keeper Michael Falkesgaard bliver båret fra banen efter sit sammenstød med AGF-angriberen Mate Vatsadze. (Foto: Michael Hansen)

ODENSE (Ekstra Bladet): Michael Falkesgaard traf den forkerte beslutning, da han satsede på at nå bolden før Mate Vadsatze. Det valg kostede både et mål, voldsomme smerter og en tur på båren.

- Jeg kan se, der kommer en bold ned bag vores midterforsvar, og jeg prøver at være en ekstra sweeper og komme først på bolden. Men han havde luret mig og sparker den så over mig. Det er jo, hvad der sker. Jeg bliver ramt på musklen lige over knæet og her lidt på siden af knæet, forklarer OB-keeperen om episoden, der kostede udligningen til 2-2 mellem OB og AGF.

Mate Vatsadze, der havde været mere end anonym indtil da, viste sin store georgiske målnæse og lobbede bolden over OB-keeperen – umiddelbart inden, de to kombattanter brasede sammen.

Vatsadze var i stand til at rejse sig og juble. Michael Falkesgaard lå længe og led på grønsværen, inden han blev båret ud og erstattet af Casper Radza, der i sin tredje sæson som reservemålmand langt om længe fik sin OB Superliga-debut.

Michael Falkesgaard måtte humpe rundt iført is og udstyret med krykkestokke.

Se også: AGF i nyt stort Superliga-comeback

Synes du, du træffer den rigtige beslutning?

- Nej, nej, det gør jeg ikke. Jo, hvis jeg havde fået bolden, havde det været den rigtige – men det gjorde jeg ikke, indrømmer målmanden lakonisk.

- De lavede den samme mod Brøndby, hvor Danny Olsen også sparker den langt ned og efterlader målmanden med valget: Skal han gå ud eller bliver inde. De må jo have trænet den, siden de kan gøre det i to kampe, tilføjer OB-målmanden.

Han er ikke helt klar over – endnu – hvor slemt, han der skadet.

- Jeg må se i morgen. Foreløbig skal knæet have noget is og ro, siger han.

Den 24-årige målmand indrømmer blankt, at det gjorde mere end nas at kollidere med den georgiske tank.

- Det gjorde sindssygt ondt. Jeg frygtede faktisk det værste, fordi knæet føltes som om, det sad lidt løst. Det kunne jo både være korsbånd, menisk og hvad ved jeg, for jeg havde ikke rigtig nogen føling i mit knæ – jeg har aldrig haft en skade før. Jeg frygtede, det kunne være slut, men forhåbentlig er det ikke så slemt, siger han.

- Det er mest musklen over knæet, som er hævet vildt op, og så er der også lidt på indersiden af knæet. Men måske er jeg sluppet billigt. Jeg heler hurtigt – forhåbentligt – men det ser jo bittert, når jeg lige var kommet godt i gang her i OB, siger han.

Se også: OB-boss: Gjorde det svært for os selv
Øverst i artiklen kan du se den dramatiske episode, hvor Falkesgaard bliver skadet i samme moment, som AGF udligner.  Alle mål kan ses her:

5 kommentarer
Vis kommentarer