TV: Er det årets vildeste Superliga-redning?

Mikkel Andersen fiskede edderkopper og støvmider ud af krogen, da han afviste OB-forsøg

FCM-målmand Mikkel Andersen hev en mirakuløs redning op af ærmet, inden mestrene kom bagud mod OB. (Screendump fra TV3 Sport)
FCM-målmand Mikkel Andersen hev en mirakuløs redning op af ærmet, inden mestrene kom bagud mod OB. (Screendump fra TV3 Sport)

ODENSE (Ekstra Bladet): Fuldstændig vildt!

Da Mikkel Andersen drev sin krop op mod trekantsammenføjningen og twistede torsoen, mens han med en lang arm monteret med skridsikker handske puffede Azer Busuladsic’ kælne bold ud af farezonen, gav det omgående en knuser fra en lettet Erik Sviatchenko.

Den parader må kandidere til efterårets redning i ligaen!

Senere snuppede FCM-keeperen så også lige et nærgående frisparksforsøg fra Ari Skulason i kampens døende sekunder.

Efter hemmeligt lægetjek: Så tæt er FCM på drømmespiller

Glad? Overhovedet ikke!

- Der mangler noget i basen. Den er rigtig vigtig for os. Der mangler aggressivitet, der mangler noget i vores pres, siger den utilfredse målmand efter 1-1 kampen i Odense.

Men redningen er du vel tilfreds med – hvad gjorde du?

- Jeg hoppede til venstre og strakte min højre arm ud, siger han – og smiler trods alt.

- Det er det, jeg bliver betalt for. Den kan jeg måske være tilfreds med om et par dage, men lige nu skal vi vist bare hjem og sunde os lidt oven på det faktum, at vi kun får et point med hjem i dag. Vi går til hver kamp for at vinde, og når vi ikke får alle tre point, er vi skuffede, og det er en god ting, siger Mikkel Andersen.

TV: Heldige FC Midtjylland snydt for straffespark

Var i heldige – eller uheldige?

- Som kampen udvikler sig, så skal vi nok være glade for, at vi tager herfra med et point. Vi har vore chancer, en på stolpen, bliver måske snydt for et straffe, men intet af det ændrer på, at vi har nogle ting, vi skal hjem og forbedre – og have fat i igen, lyder formaningen fra målmanden.