Tyske storklubber jagter OB-stjerne: Agenten er i dialog

Rasmus Falks agent er i Tyskland for snakke med bejlerne, men OB's priskrav kan hindre overgang

OB har forvandlet sig fra et hold der kæmpede med nedrykningsstregen og ligner omsider et hold på vej frem takket være Rasmus Falks optur (Foto: Anita Graversen)
OB har forvandlet sig fra et hold der kæmpede med nedrykningsstregen og ligner omsider et hold på vej frem takket være Rasmus Falks optur (Foto: Anita Graversen)

Rasmus Falk er blandt Superligaens mest eftertragtede profiler, og der er ingen tvivl om, at han spiller i OB på lånt tid.

Spørgsmålet er blot, hvornår skiftet kommer. Det kan muligvis ske allerede her i slutfasen af det nuværende transfervindue.

Således erfarer Ekstra Bladet, at en række tyske Bundesliga-klubber har scoutet offensiv-spilleren, heriblandt Hamburger SV der har været hyppig gæst på lægterne seneste halve år.

Se også: Frosset ud: Stjerne sender stikpille efter Superliga-skifte

Men endnu har der ikke været et formelt bud på Falk. Givetvis fordi OBs priskrav, som ifølge oplysningerne ligger på to mio euro (ca 15 mio kr), afskrækker for en spiller, der blot har et år tilbage af sin kontrakt.

Ekstra Bladet erfarer, at interessen er så seriøs, at Falks agent Mads Bach Lund i øjeblikket befinder sig i Tyskland til afklarende møder med de mest seriøse bejlere.

På sidelinjen følger et par større danske klubber også interesseret med i udviklingen. Brøndby har tidligere været meldt interesseret, men klubben hverken kan eller vil smide så mange penge i en intern dansk transfer.

Se også: Efter exit: Rasmus Falk melder sig klar

Hvis OB spiller højt spil med prisen kan det også ende med, at den 23-årige kantspiller til  nytår kan forhandle med en klub om et skifte på fri transfer til næste sæson. Et absolut skrækscenarie for OB, da Falk aktuelt er deres største salgsobjekt.

Det har ikke været muligt at træffe Falks agent Mads Bach Lund for en kommentar. Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra OBs sportschef Jesper Hansen.

13 kommentarer
Vis kommentarer