Vraget OB-back: Det er meget skuffende

Mikkel Kirkeskov er end ikke i truppen, når OB møder FC Vestsjælland mandag aften i Slagelse. Venstrebacken er ikke tilfreds og ser frem til trænerskiftet i OB.

Når OB's spillerbus triller forbi vognmanden i Slagelse og hen til det stadion, der i dag går under det kunstige navn Harboe Arena, er venstrebacken Mikkel Kirkeskov ikke med på turen.

Det er ikke med hans gode vilje, for det skyldes hverken en skade, en karantæne eller andre mulige fraværsgrunde. Han er bare ikke blevet udtaget. Det er et foreløbigt lavpunkt i Kirkeskovs OB-karriere, for efter at han startede sæsonen sidste sommer som fast mand, er han siden røget ud på bænken og nu er han altså end ikke udtaget til OB's udekamp mod FC Vestsjælland.

Det er han ikke tilfreds med.

- Det er meget skuffende, og jeg er træt af det. Det er ikke mig, der udtager holdet, men jeg gør, hvad jeg kan til træning. Jeg spillede også meget i træningskampene, hvor jeg syntes, at det gik fint, men træneren har ikke set min vej her i foråret. Jeg arbejder stenhårdt; mere kan jeg ikke gøre. Men det er ikke holdbart, siger Mikkel Kirkeskov til tipsbladet.dk.

- Jeg vil gerne spille kampe, og i de to første runder, hvor jeg var med i truppen, kom jeg heller ikke på banen. Det er jeg mindst lige så træt af, så det ændrer ikke det store, at jeg ikke er i truppen nu. Jeg er meget træt af det, men det er Ove, der sætter holdet. Jeg føler ikke, at jeg kan gøre meget mere end at bevise i hver træning, at jeg skal spille, tilføjer han.

Hvor Kirkeskov spillede alle de første første kampe under Troels Bech, var han kun med i Ove Pedersens tre første kampe i efteråret. Siden da har han siddet ude uden at få så meget som et minut på banen i Superligaen siden 26. oktober, mens islandske Ari Skulason har varetaget venstre back.

- Selvom det gik dårligt for holdet i starten af sæsonen under Troels, synes jeg, at det gik fint personligt. Men jeg blev sat af, da Ove kom til, så han har set anderledes på det. Inden jul talte jeg med ham om det, hvor han sagde, at jeg var tæt på holdet, og at der ikke var den store forskel på Ari og mig. Det gav noget fornyet energi, og jeg har haft en tro på det i løbet af vinterpausen, men jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har spillet de første kampe.

- Jeg har heller ikke fået en forklaring på, hvorfor jeg ikke er med i truppen til dagens kamp, men Ove er jo i sin gode ret til at mene, at Ari er bedre. Jeg er bare ikke enig i det, og det kan vi så diskutere frem og tilbage, fortæller Mikkel Kirkeskov, der altså må se til udefra for ottende kamp i træk, når OB møder FC Vestsjælland på udebane i aften.

Kirkeskov understreger, at han stadig er glad for sit klubskifte fra AGF til OB, og han er indstillet på at kæmpe videre i klubben. Han øjner således en ny chance, når Kent Nielsen afløser Ove Pedersen som ny cheftræner til sommer.

- Der er et trænerskifte til sommer, der bliver spændende. Indtil da er det som det er. Jeg arbejder frem til sommer, hvor vi alle starter fra nul med en ny træner, der kommer med nye øjne. Lige nu er det surt, for jeg kom til OB for at spille Superliga. Det gør jeg ikke lige nu, siger Mikkel Kirkeskov.

23-årige Mikkel Kirkeskov har kontrakt med OB frem til sommeren 2017.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere