Zohore glad for ro efter stress-periode

Kenneth Zohore er glad for at have fået en to-årig kontrakt med OB.

Foto: Polfoto
Foto: Polfoto

Kenneth Zohore har haft en omtumlet tilværelse de seneste par år. I 2013/14-sæsonen var han udlejet fra Fiorentina til Brøndby, i efteråret 2014 var han i IFK Göteborg og i foråret 2015 var han i OB.

Nu har han imidlertid fået ro på tilværelsen. Zohore har underskrevet en to-årig kontrakt med OB, og han er glad for, at han nu kan koncentrere sig om at spille fodbold frem for at tænke over fremtiden.

- Jeg kan tænke på at komme i god spilleform og få en masse spilletid. Det er godt for mig. Det er godt at være et sted, hvor der er ro på, og jeg kan tænke på nuet og komme i form. Det handler om at spille, siger Kenneth Zohore til tipsbladet.dk.

Han fortæller, at de seneste år har været hårde, fordi hans fremtid har været usikker.

- Det har været stressende. I sidste sæson var jeg skadet, og jeg er sikker på, at jeg var kommet bedre og hurtigere tilbage, hvis min fremtid var afklaret inden foråret. Jeg stressede for at komme hurtigt tilbage, og det var ikke godt. Jeg fik at vide, at jeg ville være ude en uge, og det endte med at vare en måned. Jeg var stresset over det, men det er dejligt, at der nu er ro på, så jeg kun skal tænke på at spille godt, siger Kenneth Zohore, der ser frem til den nye sæson i OB.

- Jeg håber, at jeg kommer til at spille, men jeg ved ikke, hvordan holdet kommer til at se endnu. Vi må se, hvilke spillere, der kommer ind. Lige nu har vi nogle gode spillere, og det bliver spændende, hvad der kommer ind. Kent Nielsen er en træner, der gerne vil have bolden. Det kan jeg godt lide. Han vil spille langs jorden og spille god fodbold, siger Kenneth Zohore, som naturligvis håber på masser af spilletid og mål i den kommende sæson i OB.

- Det er målet for de fleste. Så længe man spiller godt, skal målene godt komme. Jeg skal tanke noget selvtillid, for det er vigtigt for en angriber, siger Kenneth Zohore.

Zohore og OB indleder sæsonen med en hjemmekamp mod Hobro.

1 kommentar
Vis kommentarer