Annonce:
Annonce:

OBtur: Nærmer sig redning

OB vendte et truende nederlag til en livgivende sejr i bundgyseren mod Lyngby

OB leverer comebacket mod Lyngby i vaskeægte 6-pointskamp! Se highlights fra kampen her. Video: Discovery Networks Danmark
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Der var igen gang i stortrommen fra første fløjt på Lyngby Stadion, men der var længe mere tempo, kampgejst og smånervøsitet end ligefrem rytme i den vigtige kamp mod OB om ikke at havne alt for meget i Superligaens fedtefad.

90 dramatiske minutter senere var det i bedste coronastil OB, der havde lagt sikker afstand til nedrykningsstregen, mens Lyngby fortsatte den triste stime uden sejre og må kæmpe videre for overlevelse i den bedste række – formentlig til gruppespillets sidste kamp mod Sønderjyske.

Ekstra Bladets dommerekspert skyder med skarpt: Skulle det være rødt?

Med sejren fik fynboerne dermed også en symbolsk revanche for det 3-4 nederlag på samme bane den 10. november, som startede holdets langvarige nedtur.

Annonce:

Rezan Corlu bragte tidligt hjemmeholdet foran – endda med højrebenet, men siden kom gæsterne stærkt igen. Tre minutter før pausen scorede Troels Kløve fladt på et skud, der blev rettet af via en Lyngbyfod, og sejrsmålet faldt efter en time.

Fra hjemmeholdets tribun lignede det en offside, da Max Fenger blev sendt i dybden tæt på midterlinjen, men dommer Anders Poulsen vinkede afværgende, og lod 18-årige Fenger fortsætte sit fine løb.

Tæt på baglinjen afsluttede han det med at lave en tunnel på Frederik Winther og sendte bolden ind til en fri Sander Svendsen, der nemt kunne skubbe bolden i mål.

-Jeg føler ikke selv, jeg er offside, smilede den unge angriber efter kampen, hvor han endnu ikke havde genset situationen.

Billedgalleri Se flere billeder fra kampen

- Sander laver et utroligt godt løb, så jeg kan lægge bolden direkte ind til ham. Min egen bane var lukket, så det var godt, dukkede op. Tunnellen? Ja, den var meget bevidst. Det var det eneste sted, der var plads, kom det med endnu et smil.

Målet ændrede selvsagt kampbilledet, og nu var det pludselig Lyngby, der skulle på måljagt. Det blev dog ikke til mere.

-Jeg synes ikke, vi kan sige, at vi er reddet endnu, men det giver da et godt hul ned. Det er da en utrolig vigtig sejr, vedstod Max Fenger, der givetvis går en stor fremtid i møde.

Og det bliver efter alt at dømme fortsat i Superligaen.

AaB-stjerne afhørt i matchfixingsag

Oven på tilskuer-forsøg: Urealistisk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: