Officielt: EfB kaprer ung angriber fra SønderjyskE

Den 18-årige angriber Adis Murati skifter nu fra Sønderjyske til EfB på en toårig aftale

Arkivbillede af Adis Murati fra hans tid i SønderjyskE. Foto: SØNDERJYSKE
Arkivbillede af Adis Murati fra hans tid i SønderjyskE. Foto: SØNDERJYSKE

EfB har kapret den 18-årige angriber Adis Murati fra Sønderjyske, og han kommer i første omgang til at være på en to-årig kontrakt med vestjyderne.

Det melder Esbjerg-klubben ud på dens officielle hjemmeside, og den nye spiller er øjensynligt meget glad for skiftet.

- Jeg er virkelig glad og stolt over at have lavet en aftale med EfB, og det er en drøm, der er gået i opfyldelse. EfB er en stor klub, og der er blevet lavet en god plan for mig, så jeg ser frem til at starte og lære mine nye holdkammerater at kende, lyder det fra Adis Murati.

Esbjergs ungdomselitechef Niels Erik Søndergård er ligeledes glad for aftalen, og han ser et stort potentiale i klubbens nye spiller.

- Adis er en pågående og arbejdsom angriber, og han er en type, vi ikke har pt. i EfB, så derfor kommer han til at passe godt ind. Vi glæder os over, at han har valgt EfB Akademi til, og ser samtidig frem til at udvikle yderligere på hans spidskompetencer, fortæller Søndergård.

Tidligere i løbet af karrieren har Murati foruden Sønderjyske også spillet for Sønderborg Fremad og FC Sønderborg. Han har endvidere albanske rødder, og starter efter sommerferien på andet år på HHX-uddannelsen på Rybners, oplyser hans nye klub.

Se også: Ny OB-rustning: Forstærker offensiven igen

Se også: - Mangel på kvalitet!

Se også: Landsholds-vært vraget under barsel: - Vred og ked af det

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere