Officielt: Hobro IK henter tidligere Vejle-spiller

Hobro IK har skrevet kontrakt med transferfrie Imed Louati

Imed Louati, der her ses i duel med FCK's Carlos Zeca, skal efter planen tørne ud for Hobri IK de næste par år. Foto: Anita Graversen
Imed Louati, der her ses i duel med FCK's Carlos Zeca, skal efter planen tørne ud for Hobri IK de næste par år. Foto: Anita Graversen
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Købt til Superligaen: Ramt af ufattelig tragedie

Transfervinduet er lukket, men det er fortsat muligt for danske klubber at skrive kontrakt med klubløse spillere, og den mulighed har Hobro IK benyttet sig af.

Himmerlændingene har skrevet kontrakt med den tidligere Vejle-angriber Imed Louati, der har sat sin signatur på en to-årig aftale med Hobro IK. Tuneseren var tidligere på sommeren centimeter fra at skifte til svenske Djurgården, men det faldt til jorden i 11. time.

Dermed går turen nu tilbage til Danmark.

- Efter Mads Hvilsoms skade har vi blot haft to fuldblodsangribere i truppen, og antalsmæssigt er det for lidt. Derfor har vi været på jagt efter en ekstra angriber, og det har vi nu fået med Imed Louati, som desuden også kan spille på kanten. Han er en rigtig dygtig fodboldspiller, som også har en enorm fysisk styrke. Vi er sikre på, at han bliver en god tilføjelse til vores spillertrup, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Den tidligere Vejle-spiller er glad for skiftet til Hobro IK.

- At spille for Hobro IK er en god mulighed for mig, så jeg er rigtig glad for at være kommet hertil. Træneren ville meget gerne have mig, og jeg har derudover fået et rigtig godt indtryk af klubben. Jeg vil gøre alt for, at Hobro IK bliver i 3F Superligaen. Det er det primære mål, men som angriber håber jeg selvfølgelig også, at jeg kommer til at score mange mål. Generelt vil jeg bare gøre alt for at hjælpe så meget som muligt både på og udenfor banen, siger Imed Louati.

25-årige Imed Louati scorede i sidste sæson to mål i Superligaen for Vejle Boldklub.

Fik stjålet alt af værdi: Nu vender de tilbage

Sparket ud i FCK: Nu er han ansat på succeshold

FCK smed Bendtner-bomben: Derfor ændrede Ståle mening

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+