Officielt: OB'er til Kasakhstan

OB bekræfter nu, at klubben har lejet forsvarsspilleren Kasper Larsen ud til FC Astana for resten af året

Kasper Larsen er nu officielt skiftet til Kasakhstan (Foto: Ernst van Norde)
Kasper Larsen er nu officielt skiftet til Kasakhstan (Foto: Ernst van Norde)

Det er ikke hverdagskost, at danske spillere skifter til kasakhisk fodbold, men det er ikke desto mindre det, Kasper Larsen netop har gjort. Den 22-årige midtstopper er blevet lejet ud til de regerende mestre FC Astana for resten af 2015.

Pusic er symboket på, at FC Midtjylland mener det alvorligt med deres attentat på det danske mesterskab (Foto: Tariq Mikkel Khan) Superligaen Transfervinduet er lukket: Det lærte vi

Larsen har spillet hele sin karriere i OB, men efter 81 kampe i den stribede trøje følte han, at et eventyr i Kasakhstans hovedstad både sportsligt, personligt og økonomisk var det rette valg.

- I starten virkede det meget fjernt for mig at overveje Kazakhstan, for jeg kendte ikke rigtig noget til landet i fodboldsammenhæng og tænkte nok mest på cykling, når jeg hørte om Astana. Men det er et hold, der er regerende mestre, og som skal spille Champions League-kval og Europa League i den kommende sæson, siger Larsen til klubbens hjemmeside.

  Her bliver Ariel Nunez skadet (Foto: TV3 SPORT) Superligaen TV: Av-av - Her udgår Brøndby-stjerne med skade

- Jeg har været med ved træningen i dag, og det er fodbold i et meget højt tempo, så det er positivt. Jeg er eventyrlysten, og sammen med det sportslige og et godt tilbud, har det været en spændende mulighed at sige ja til, selvom det også er specielt at skifte fra OB for resten af 2015. Jeg har spillet der siden jeg var 13 og har fået en masse godt med i bagagen, men jeg tror, at det er et godt tidspunkt for mig at prøve et nye eventyr, siger Kasper Larsen til ob.dk.

Superligaen Zohore retur til Superligaen: Derfor valgte jeg OB

0 kommentarer
Vis kommentarer