Opdateret: Brøndby-fans nåede kamp trods tyveri

En lille gruppe Brøndby-fans fik ved egen dumhed forsinket bussen på vej til kamp

Jose Ariel Nunez har scoret til 1-0 for Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Jose Ariel Nunez har scoret til 1-0 for Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)

Trods Brøndbys sejr søndag har det formentlig været en lang bustur hjem for en lille gruppe fjolser fra Brøndbys tilhængerskare.

På vej til kampen i Haderslev holdt bussen nemlig ind ved en Statoil-tank, hvor omkring 25 fans gik ind for at handle.

Se også: SønderjyskE: Hradecky årsag til nederlaget

En årvågen tankpasser opfattede, at der blandt gruppen var en del, der 'glemte' at betale, og politiet blev tilkaldt. Det skriver Fredericia Info mandag formiddag.

- 20-25 Brøndby-fans stormede ind i butikken og stjal varer for 500 kroner. Politiet blev tilkaldt og bussen blev tilbageholdt. Via videoovervågning lykkedes det os, at få fat i nogle af de Brøndby-fans, der har stjålet i butikken, oplyste politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Tyvenes bytte lød på varer for 500 kroner, men politiet og tankpasseren har givetvis forudset, at forsinkelsen i forbindelse med tilbageholdelsen og afklaringen af skyldige personer ville være straf nok, for man blev i fællesskab enige om blot at lade tyvene betale for varerne uden bøde, hvorefter man sendte dem tilbage på bussen.

Her ventede til gengæld de resterende godt 50 fans, som ikke havde gjort noget galt. De måtte dog, ganske ligesom gerningsmændene, acceptere at ankomme på stadion så tilpas sent, at de ikke fik set Jose Ariel Nunez' enlige sejrsmål. Sådan lød lokalpressens oprindelige beretning.

Efter historien blev publiceret mandag formiddag, undersøgte Ekstra Bladet påstande fra Brøndby-fans om, at bussen rent faktisk nåede frem til stadion i tide. Det var dog ikke en opfattelse, der deltes af politiet, der håndterede episoden.

- Bussen blev så meget forsinket, at de gik glip af det første mål, som Brøndby scorede i Haderslev, sagde politikommissær Ole Eckholdt ifølge Fredericia Avisen.

Opdatering: Midt på eftermiddagen trak Fredericia Info deres historie tilbage. Bussen blev ganske vist tilbageholdt, men alle fans nåede frem til kampstart.

107 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere