Annonce:
Annonce:

Parken vil koge: Billetter bliver revet væk

Flere end 28.000 har allerede sikret sig billet til kampen mellem FC København og FC Midtjylland 19. september. Københavnerne tror, at de må hænge de røde lamper ud

Se alle Ísak Bergmann Jóhannessons scoringer for IFK Norrköping
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Der bliver tryk på, når FC København og FC Midtjylland brager sammen efter landsholdspausen - både på og uden for banen.

Den københavnske klub har allerede afsat flere end 28.000 pladser til kampen, der spilles søndag 19. september.

Kampen bliver den første Superliga-kamp i Parken i over halvandet år helt uden corona-restriktioner, og FC København drømmer om at hænge den røde lampe ud.

- Interessen er heldigvis rigtigt stor. Tidligere har vi kæmpet for at skulle nå 25.000 tilskuere til en FC Midtjylland-kamp - nu begynder vi at tro på, at det kan ende med udsolgt, siger Jacob Lauesen, kommerciel direktør i FC København, til Ekstra Bladet.

FCK har aldrig haft udsolgt til en Superliga-kamp i efteråret, medmindre modstanderen har været Brøndby.

Annonce:

Men over 28.000 har allerede sikret sig plads, så man nærmer sig de cirka 37.500, som er kapaciteten i Parken til kampen mod midtjyderne.

Der bliver trængsel på tribunerne, når FC København tager imod FC Midtjylland. Foto: Jens Dresling
Der bliver trængsel på tribunerne, når FC København tager imod FC Midtjylland. Foto: Jens Dresling

Tidligere var AGF den modstander, der trak næstflest til Superliga-kampe i Parken, men deres plads er overtaget af FC Midtjylland.

- Vi kan virkelig mærke den sportslige rivalisering. FC Midtjylland begynder at være en klar nummer to, siger Jacob Lauesen.

FC København og FC Midtjylland har været de to bedste hold i denne sæson, og alt peger på, at de kommer til at duellere om guldet i denne sæson.

For første gange i to år indtager FC København førstepladsen med 17 point efter de første syv runder, mens FC Midtjylland er to point efter på andenpladsen.

Inden mødet i Parken 19. september skal FCK i den kommende runde en tur til Randers, mens midtjyderne har en hjemmekamp mod FC Nordsjælland.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: