Pierre Kanstrup overtager Duncans anførerbind i AGF

Pierre Kanstrup er ny AGF-anfører efter salget af målmageren Morten 'Duncan' Rasmussen

Det bliver forsvarsspilleren Pierre Kanstrup, som fremover på permanent basis skal bære anførerbindet i superligaklubben AGF.

Det oplyser AGF på sin hjemmeside.

I efteråret vikarierede forsvarsspilleren jævnligt som anfører, da den daværende anfører, Morten 'Duncan' Rasmussen, opholdt sig en del på bænken.

I januars transfervindue valgte AGF så at sælge superligahistoriens mest scorende spiller til polske Pogon Szczecin, og derfor blev anførertjansen ledig.

AGF-træner David Nielsen synes, at valget af Kanstrup som ny anfører er naturligt. Foto: Anita Graversen.
AGF-træner David Nielsen synes, at valget af Kanstrup som ny anfører er naturligt. Foto: Anita Graversen.

AGF-træner David Nielsen kalder anførervalget af Pierre Kanstrup for naturligt.

- Han spiller en position på banen, som er vigtig for et fodboldhold, og så har det noget med hans personlighed at gøre. Pierre sørger for, at alle har det godt, han går op i de gode værdier, der skal være på et fodboldhold.

- Han har en god balance i forhold til, hvornår der skal skraldes igennem, og hvornår det er tid til at tage hånden rundt om en af de unge spillere. Det er for os et naturligt valg, når vi skulle skifte anfører, siger cheftræneren.

Tidligere har den 28-årige midterforsvarer været anfører i Sønderjyske, og han er med egne ord "glad og beæret" over at være tildelt endnu en lederrolle.

- Når det så er sagt, er det bare et bind på armen. Jeg bliver hverken en anden person eller en anden spiller af at få et bind på armen, og jeg indgår på lige vilkår som alle andre, siger Pierre Kanstrup.

Som ungdomsspiller spillede han i Brøndby, for hvem han også fik superligapremiere. Han har også optrådt for Lyngby, Brønshøj, Fredericia og Sønderjyske, inden han i sommeren 2017 skiftede til AGF.

Nicolas Dalby har ikke vundet i MMA-buret siden maj 2015. Nu er han tæt på comeback. Foto: All Over Press MMA Dansk MMA-stjerne chokerer: Led af depression

Josh McDaniels fik kolde fødder meget hurtigt. Foto: AP NFL Dropper nyt job efter få timer: 'De er blevet holdt for nar'

Tysk fodbold Betændt klammeri: Her bliver Delaney slået i hovedet

Sport og Spil Overscoringer og kæmpehandler: Her er Superligaens 13 bedste nyindkøb

1 kommentar
Vis kommentarer