Annonce:
Annonce:

Portugisisk medie: Benfica vil hente Santander

A Bola kan via skjulte kilder afsløre, at Benfica allerede har ført sonderende samtaler om bomberen med FC København

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Der har været masser af bejlere til FCK, når det handler om at fri til klubbens store angriber Federico Santander. De har alle fået en kurv med besked om, at der efter dansk transferstandard skal en gigantsum på bordet, før københavnerne lader sig lokke til et utidigt salg.

Den 26-årige angriber har kontrakt til sommeren 2020 og skal efter planen tidligst fyres af næste sommer – og slet ikke nu, da FCK har skibet Andreas Cornelius af til italienske Atalanta.

Men den portugisiske sportsavis A Bola, der normalt plejer at have godt styr på kilderne i de lokale storklubber, melder fredag aften, at interessen for Santander er glohed i Benfica. Porto har tidligere været meldt som en mulighed, men nu er det rivalerne i hovedstaden, der vil forstærke sig i angrebet.

Annonce:

’A Bola ved, at der har været sonderende samtaler mellem Benfica og FC København for at afklare de betingelser, der skal opfyldes for at sikre den 26-årige spiller,’ skriver sportsavisen.

Benfica kan godt bruge et stort, stærkt brød fra Paraguay, der både kan sparke, heade og screene. Klubber som Lyon, Everton og flere andre har tidligere været bragt på tale som fremtidige arbejdsgivere for spilleren, der kostede FCK ca. 20 mio. kroner at hente i 2015.

Ståle Solbakken har ved flere lejligheder sagt, at der skal et astronomisk beløb på bordet, før FCK overhovedet vil overveje at diskutere en handel.

Spørgsmålet er så, hvad Benfica har forestillet sig – og hvor langt klubben i givet fald er klar til at gå.

FCK tager på træningslejr uden salgsklar Zanka

Ståle: Bendtner har været aktuel i FCK - to gange

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: