Præsenteres nu: Emil Larsen vender hjem til Superligaen

Emil Larsen er klar for Lyngby efter et  ophold i OB og senest den amerikanske MLS

Emil Larsen vender hjem fra USA og skifter til Lyngby. Foto: AP
Emil Larsen vender hjem fra USA og skifter til Lyngby. Foto: AP
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Han har spillet fem landskampe for Danmark, men siden seneste rød-hvide optræden 2014 er udviklingen gået en smule i stå for den unge offensivspiller Emil Larsen.

I vinter forlod han OB til fordel for amerikanske Columbus Crew, men efter et halvt år vender han nu hjem, da det ikke helt levede op til forventningerne.

Ekstra Bladets kilder har set Emil Larsen i klubhuset i Lyngby, og ifølge vores oplysninger vil Emil Larsen senere i dag skrive under på en kontrakt med Superliga-oprykkerne fra Lyngby. Det skulle kun være et spørgsmål om tid, inden han bliver afsløret som ny i den blå trøje.

Tidligere har også FC Nordsjælland været meldt inde i kampen om Larsen, men valget er altså faldet på Lyngby, hvor Larsen også indledte sin senior-karriere.

I Lyngby er planerne angiveligt, at Emil Larsen skal spille kant eller måske mere centralt lige bag angriberen, da han har mistet lidt af sin speed fra tiden, hvor han var landsholdsaktuel.

Opdateret klokken 15.02 -

Lyngby har nu bekræftet, at Emil Larsen får en tre-årig kontrakt.

- På sine bedste dage er Emil Larsen en topspiller i Superligaen, og vi skal som klub hjælpe ham tilbage på det niveau alle ved han besidder. Det er min opgave sammen med staben at få spillerne til at maksimere deres potentiale, og vi glæder os til at arbejde med Emil i hverdagen og give ham de rammer og redskaber, der skal til for at udløse potentialet, siger træner David Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Emil er en rigtig Lyngby-dreng, der nu vender hjem og samtidig er han på vej mod sin bedste alder. Vores mentalitet, kultur og tilgang vil være med til at modne Emil som vinder og samtidig vil Emils offensive idéer og ekstreme talent give os flere strenge at spille på. Vi er rigtigt glade for at byde Emil velkommen hjem i kongeblåt, siger Nielsen.

25-årige Emil Larsen har tidligere spillet 83 førsteholdskampe og scoret 25 mål for Lyngby. Seneste landskamp var i marts 2014 på selveste Wembley mod England.

Emil Larsen i OB-trøjen, han spillede i frem til nytåret 15/16. Foto: Tariq Mikkel Khan.
Emil Larsen i OB-trøjen, han spillede i frem til nytåret 15/16. Foto: Tariq Mikkel Khan.

Emil Larsen i sin første Lyngby-periode - her i maj 2012 mod Brøndby. Foto: Anthon Unger.
Emil Larsen i sin første Lyngby-periode - her i maj 2012 mod Brøndby. Foto: Anthon Unger.
 

Superligaens tag-selv-bord: Mange interessante spillere er gratis

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind