Premier League-oprykning sender millioner til FCM

FC Midtjylland får en bid af kagen, hvis Brentford rykker op i Premier League, lyder det fra Rasmus Ankersen

FC Midtjylland var blandt de mest aktive på transfervinduets sidste dag - her får du bedømmelsen af 'ulvenes' indkøb. Producer: Lasse Brøndal

Brentford har under Thomas Frank gjort det ganske glimrende i denne sæson i Championship, hvor danskerklubben kæmper med helt øverst i tabellen om oprykning til Premier League.

Marcherer mod Premier League

De astronomiske summer, som det kaster af sig at rykke op i den bedste engelske række, kan i høj grad også komme FC Midtjylland til gode, fortæller Rasmus Ankersen, der både er formand for FC Midtjylland og samtidigt sportsdirektør i Brentford.

- Det giver så ufattelig mange millioner at rykke op i Premier League, og det er også Matthew Benhams hensigt, at nogle af de millioner skal komme FC Midtjylland til gode. Så alle FCM-fans skal bare krydse fingre for Brentford lige nu, lyder det fra Ankersen til TV Midtvest.

- Det vil være helt naturligt, at FC Midtjylland også får del i de mange millioner, der bliver udbetalt ved en oprykning til Premier League.

- Vi har vist, at vi kan noget på den danske scene. Nu skal vi tage næste skridt og også få europæisk succes. Og der vil en stor pose penge fra England kunne hjælpe FCM på vej.

Brentford vandt senest 3-2 over Middlesbrough, og ligger således på en femteplads i Championship, som vil kvalificere klubben til play-off-kampene.

Franks tropper har fem point op til andenpladsen, som giver direkte kvalifikation til Premier League.

Bale gør det igen: Orkede ikke mere

Vildt vejr truer: Aflyser alt

Ankersens store sorg: Det har taget hårdt på mig