Annonce:
Annonce:

Puster til rygtet: Terry til Brøndby kan blive faktum

Rygtet om John Terry og Brøndby tager til, og Jan Kalborg kan sagtens se englænderen i Brøndby som makker med Daniel Agger

Jan Kalborg bliver ikke overrasket, hvis John Terry snart er et faktum i Brøndby (Foto: AP)
Jan Kalborg bliver ikke overrasket, hvis John Terry snart er et faktum i Brøndby (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

- At Jan Bech kender Terry, og måske Agger også gør, det gør, at jeg sagtens kan forestille mig, at Terry i Brøndby bliver et faktum i løbet af ganske kort tid, siger DRs Jan Kalborg tirsdag aften til Ekstra Bladet.

35-årige John Terry har kontraktudløb i Chelsea til sommer, og foreløbig tyder alt på, at han her forlader klubben, hvor han været siden 1995.

Vittige hoveder har talt om, at John Terry måske kunne være et emne i Brøndby, da Terry har et nært venskab med Brøndby-ejer Jan Bech Andersen, men nu er der pustet yderligere til rygtet, da Terry netop er begyndt at følge Brøndby på det sociale foto-medie Instagram.

Om Terry blot er interesseret i at følge med i, hvordan det går vennens danske klub, eller om det kan skyldes en interesse i et forestående klubskifte, det er ikke til at vide.

Annonce:

Tilbage i oktober 2014 var Terry ikke helt afvisende for et skifte til Brøndby.

- Det kunne godt være - en dag, sagde Terry dengang til TV2.

Også Jan Bech Andersen fulgte op på emnet om Terry til Brøndby.

- Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse. John har en masse år i sig endnu, og jeg mener faktisk, at han bliver bedre og bedre. John kan fortsætte i mange, mange år endnu, men jeg ville elske at se ham i Brøndby, sagde Jan Bech Andersen altså 16. oktober 2014.

John Terry følger nu to klubber - Chelsea og Brøndby (Screenshot)
John Terry følger nu to klubber - Chelsea og Brøndby (Screenshot)
 

DRs fodboldekspert Jan Kalborg er glad for, at vi ikke er nærmere 1. april, for så havde han troet, at det var en aprilsnar. Alligevel tror han sagtens, at skiftet kan gå igennem.

- Det vil ikke komme bag på mig. Jan Bech Andersen har gode forretningsforbindelser, og får han fat i Terry, så vil det være et kæmpe scoop, men ikke en overvældende sensation, siger Kalborg til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Jan Bech lever og bor derovre, og han kan sælge idéen med, at han kan blive makker med Daniel Agger, og det kan måske også få Agger til at forlænge, siger Kalborg.

Klublegende forlader Chelsea

John Terry har været anfører for Chelsea i mange år (Foto: AP)
John Terry har været anfører for Chelsea i mange år (Foto: AP)
 

Tidligere har klubber i Kina og USA været kædet sammen med Terry.

- Selvfølgelig skal der også penge på bordet, men Terry står jo ikke og mangler penge, og det bliver nok ikke afgørende, hvis Jan Bech kan sælge den sjove idé om at spille i Superligaen, hvor ingen havde forestillet sig, at han ville spille, siger Kalborg.

- Det vil være meget sundt for interessen for Superligaen, hvis Terry spiller en enkelt sæson. Det vil være kæmpe stor for Brøndby og for dansk fodbold, men lige nu er det jo bare spekulationer, og det kan jo vise sig at være en and, siger Kalborg.

Annonce:

I forhold til rygtet om Brøndby, så skal det også med, at Brøndby netop har sagt farvel til Dario Dumic i midterforsvaret og siden har fået Martin Albrechtsen skadet, så man nu kun råder over Daniel Agger og talentet Malthe Johansen til midterforsvaret plus midtbanemanden Martin Ørnskov, der har vikarieret i forsvaret.

Interessant er det også, at både Agger, Johansen og Ørnskov har udløb til sommer, hvor Brøndby altså står helt uden midterforsvarere.

Troels Bech har været til møde i udlandet i dag og straks herefter følger John Terry Brøndby på Instagram (Foto: Jens Dresling)
Troels Bech har været til møde i udlandet i dag og straks herefter følger John Terry Brøndby på Instagram (Foto: Jens Dresling)
 

Derudover skal det med, at sportsdirektør Troels Bech ifølge BT tidligere på dagen hastede til et møde i udlandet. Her ville Bech ikke afvise, at der kom endnu en midterforsvarer til inden Superliga-start.

Og hvis man mener, at det er urealistisk, at Brøndby henter en midterforsvarer fra Chelsea, så skal man bare kigge et par år tilbage i tiden, hvor Brøndby snuppede den tidligere Chelsea-forsvarer Khalid Boulahrouz, der tidligere havde spillet VM-finale for Holland.

Udover Brøndby har John Terry kun en enkelt klub blandt de 225 konti, han følger. Og det er Chelsea...

Husker I, da John Terry kostede Champions League-titel for Chelsea

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: