Randers-bestyrelse sætter Todd på plads: Uacceptabelt

Bestyrelsen i Randers FC vil ikke tolerere Colin Todds udtalelser omkring ledelsens håndtering af konesag

Sædet brænder under Colin Todd i Randers, efter træneren har nægtet at bruge Christian Keller.

Bestyrelsen i fodboldklubben Randers FC går i rette med klubbens cheftræner, Colin Todd, der har kritiseret klubben for dens ageren i den såkaldte konesag, hvor Christian Keller har indledt et forhold til den nu tidligere holdkammerat Jonas Borrings fraseparerede kone.

Det meddeler bestyrelsen på klubbens hjemmeside oven på et bestyrelsesmøde onsdag.

- En enig bestyrelse finder Colin Todds udtalelser i konflikt med ledelsens løbende udmeldinger og dermed uacceptable.

- Colin Todd er i dag blevet gjort bekendt med bestyrelsens holdning og gjort opmærksom på, at lignende eksterne udtalelser ikke vil blive tolereret, lyder det fra formand Svend Lynge Jørgensen på vegne af bestyrelsen.

Superligaen Vred Todd: Hvorfor stiller I de samme fucking spørgsmål?

Man pointerer, at sagen er blevet håndteret inden for de rammer, som Randers FC legalt kan agere under.

- Det er også fortsat udelukkende cheftræneren i Randers FC, der ud fra spillertruppen stiller det hold, som cheftræneren mener har størst sandsynlighed for at vinde den næste kamp, lyder det videre.

Klubbens sponsorer har hidtil gået stille med dørene, men torsdag valgte nogen af dem at tage stilling. Mikkel Bentzen fra Bentzen Papirisolering, der er med i erhvervsklubben i Randers FC, støtter cheftræner Todd i den verserende sag.

- Jeg mener, at de fra starten af skulle have beholdt Borring, og så kunne de have sendt Keller ned og spille på andetholdet. Derfor kan jeg heller ikke se, at Colin er problemet.

Det er ham, der stiller holdet, og jeg kan ikke se, hvorfor han skulle fyres på det grundlag, som har været fremme,siger Mikkel Bentzen til Randers Amtsavis, der også har meldt sig ind i gruppen 'Ingen Colin, ingen klub' på Facebook.

Colin Todd har mistet meget respekt for Christian Keller efter skandale-sagen med Jonas Borring og hans eks-kone. (Foto: Lars Poulsen) Randers FC Uroen ulmer i Randers: Todd og ledelse uenige om Keller

Hovedsponsoren Sparekassen Kronjylland, der forlængede deres kontrakt med Randers FC med yderligere to år, vil dog ikke blande sig i debatten.

- Vi har den holdning, at ledelsen i Randers FC er den bedste til at varetage fodboldklubben, mens vi tror på, at vi er de bedste til at drive Sparekassen Kronjylland. Selvfølgelig har vi en dialog omkring de ting, der sker i de klubber, hvor vi har sponsorater. Men vi blander os ikke i den daglige drift, siger kommunikationschef Jan Salling.

Randers blev enig med Jonas Borring om at ophæve kontrakten, så Borring kunne forlade klubben. Derimod er Christian Keller fortsat ansat i klubben.

I sidste uge gjorde Colin Todd det dog klart, at han ikke har i sinde at bruge Keller, så længe han selv er træner i klubben.

Han har begrundet fravalget med, at han ikke længere har samme respekt for Keller. I samme forbindelse har han efterlyst større opbakning fra klubben i sagen.

Sådan sagde Keller i marts om det mistede anførerbind. (Video: Anita Greversen)

167 kommentarer
Vis kommentarer