Randers presser FC København: De skal vinde mesterskabet i år

Colin Todd kalder sit hold en klar underdog mod FC København, når de to klubber mødes i den udsatte kamp i Parken på onsdag

Colin Todd lægger presset over på FCK forud for opgøret onsdag. (Foto: Norde van Ernst/Polfoto)
Colin Todd lægger presset over på FCK forud for opgøret onsdag. (Foto: Norde van Ernst/Polfoto)

Ståle Solbakken og FC København har ledt efter formen i denne sæson, hvor spillet ikke har været sammenhængende, og hvor klubben defensivt ikke har været nær så stærk som forventet. Solbakken leder stadig efter idealformationen og formen hos nogle af de spillere, der er tiltænkt en stor rolle på holdet.

Det hører dog med til historien, at klubben søndag eftermiddag fik en god sejr og fik vist noget karakter, da FCK to gange kom fra baghjul og slog AaB med 4-2 i Parken. Men klubben er fortsat presset, og taber FCK til Randers onsdag, er der seks point op til FC Midtjylland og fire op til netop Randers FC.

Se også: Keller: Meget vanskelig kamp

For Randers har faktisk også fået en god start på sæsonen, men har skudt sig selv i foden et par gange med personlige fejl og udvisninger. Men trods en fin Randers start, nægter Colin Todd enhver snak om favoritværdighed til Randers.

- For at være helt ærlig så må vi acceptere, at FC København skal vinde ligaen denne sæson. De har brugt mange penge, og de har spillere, som kan lave mål. Som jeg ser det, er der intet pres på os i den kamp. Vi går ind med ro i truppen, og spillerne skal nyde kampen. Det bliver en svær kamp, for de fik en god sejr over Aalborg, hvor de virkelig fik vist deres kvaliteter, siger Randers-træner Colin Todd til tipsbladet.dk og forklarer:

- Vi skal forsøge at bygge videre på vores præstationer fra kampene mod Aalborg og Odense, og spiller vi sådan, har vi en chance for at få noget med fra kampen. Som jeg allerede har sagt, er København favoritter til mesterskabet, for de har et godt hold, og jeg mener ikke, at de kan blive ved med at tabe point.

- Selvfølgelig går vi ind for at få noget med hjem, men der er bestemt ingen garanti, lyder det videre.


Det går godt for Randers og Colin Todd, der har vundet de seneste to Superliga-kampe. Nu venter FCK, og her er københavnerne favoritter, mener Randers-træneren. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)
Det går godt for Randers og Colin Todd, der har vundet de seneste to Superliga-kampe. Nu venter FCK, og her er københavnerne favoritter, mener Randers-træneren. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)


Randers-chefen kan glæde sig over, at holdet har vundet de to seneste kampe, hvor Mikael Ishak senest blev matchvinder mod SønderjyskE. Todd kan også glæde sig over, at klubben traditionen tro spiller tætte kampe i Parken, hvor de seneste fire opgør er endt 1-1, 0-0 i DBU Pokalen - hvor FCK vandt efter straffekonkurrence, 1-0 til FCK og 3-1 til Randers.

- Alle taler med rette om København før kampene, men heldigvis har folk også talt om Randers efter kampe, fordi vi har vundet. Det glæder mig, lyder det fra den engelske chef.

25 kommentarer
Vis kommentarer