Randers-træner afslører: Jeg vil aldrig bruge Keller

Fodboldspilleren Christian Keller kommer som følge af kone-sag ikke til at spille for Randers FC, så længe Colin Todd er træner, siger Todd til TV3 Sport

Hør mere her

Uroen fortsætter i Randers efter sagen, hvor Christian Keller snuppede holdkammeraten Jonas Borrings kone, som denne var ved at blive separeret fra.

Nu melder Colin Todd til TV3 Sport, at Keller aldrig mere kommer til at spille så længe, han er træner.

- Så længe jeg er her, kommer det ikke til at ske, siger Todd til tv-kanalen.

Og det har umiddelbart ingen sammenhæng med spillertruppens holdning til Keller.

- Det er min beslutning. Kun min beslutning, siger Todd.

Todd er ikke tilfreds med ledelsens håndtering.

- Jeg har i andre sager oplevet, at den skyldige har måttet forlade klubben, siger Todd.

- Sådan skulle det have været håndteret af klubben, siger Todd.

- Der har været eksempler på spillere tidligere i denne klub, som er blevet sendt ned i ungdomstruppen. Ledelsen sagde, at det ikke kunne lade sig gøre på grund af FIFA-regulativerne. Jeg mener, at det kunne lade sig gøre, men det skete ikke, siger Todd.

Colin Todd har mistet meget respekt for Christian Keller efter skandale-sagen med Jonas Borring og hans eks-kone. (Foto: Lars Poulsen) Randers FC Uroen ulmer i Randers: Todd og ledelse uenige om Keller

Det var 11. marts, at sagen med Christian Keller og Jonas Borring for alvor rullede
Det var 11. marts, at sagen med Christian Keller og Jonas Borring for alvor rullede

Christian Keller-sagen fortsætter med at udvikle sig, men nu er holdkammeraterne klar til at spille med Keller, selvom de har deres meninger om ham Superligaen Trekantsdramaet: Keller på tålt ophold i Randers

Christian Keller har ikke været med i truppen for Randers, siden sagen eskalerede. (Foto: Ernst van Norde) Randers FC Randers-sportschef: Forventer folk vil spille med Keller

Mens Keller fortsat er i klubben, så betød sagen, at Jonas Borring fik annulleret den kontraktforlængelse, han ellers netop havde skrevet under på.

For Keller kostede sagen hurtigt anførerbindet, mens han ikke har spillet en eneste kamp for førsteholdet siden. Tidligere på ugen fik Keller spilletid for reserveholdet, da han spillede alle 90 minutter i 4-0-sejren mod reserverne i AaB, men førsteholdet er altså et afsluttet kapitel, så længe engelske Todd står i spidsen.

Kellers eneste chance ser nu ud til, at Randers skifter træner, men med exit fra pokalturneringen og et point i forårets første fire kampe har Randers heller ikke fået den bedste start.

Allerede tidligt på sæsonen blev der spekuleret i Todds fremtid i klubben, da en investorgruppe var på vej ind i den kronjyske klub. De gik i stedet ind i FC Nordsjælland, hvor træneren blev skiftet, og Todd kunne blive siddende i Randers.

For Keller er situationen alvorlig. Han har tidligere fortalt, at han enten fortsætter i Randers eller stopper karrieren. Hans kontrakt løber til sommeren 2017, og klubben har tidligere på dagen meldt ud, at det er træneren, der bestemmer, om Keller spiller.

Du kan se Todd fortælle om sin beslutning her i tv-klippet:

Overblik i konesagen: Skandalen dag for dag

9. marts
Randers FC meddeler, at Jonas Borring af personlige årsager har fået fri på ubestemt tid.

11. marts
Jonas Borring fortæller til Ekstra Bladet, at "personlige årsager" dækker over, at holdkammerat og anfører i Randers - Christian Keller - har indledt et forhold til Borrings kone, som Borring stadig bor sammen med, selv om parret er ved at blive skilt.

Randers FC tager anførerbindet fra Christian Keller som følge af sagen. Mads Fenger udpeges som ny anfører.

Randers bekræfter, at klubben kort før sagens opblussen har forlænget kontrakten med Jonas Borring.

12. marts
Jonas Borring slår overfor flere medier fast, at han ikke vil spille på hold med Keller igen.

Randers FC-direktør Michael Gravgaard slår fast, at klubben ikke kan fyre Christian Keller på baggrund af sagen.

Christian Keller siger til BT, at han ikke kan se nogen grund til, at han skal forlade Randers.

13. marts
Randers FC taber til Brøndby uden hverken Keller eller Borring i truppen. Træner Colin Todd vrager Keller til kampen og henviser til, at spillertruppen aktuelt ikke har respekt for Keller.

Direktør Michael Gravgaard håber, at dialog kan skabe en løsning. Sagen kræver tid, slår han fast.

Alexander Fischer fortæller, at han og de øvrige spillere har haft et møde om sagen, og han slår fast, at spillertruppen overvejende sympatiserer med Borring i sagen.

16. marts
Randers ryger ud af pokalturneringen efter en tæt kamp mod FCK - igen uden Borring og Keller. Borring har stadig orlov, og Keller er igen valgt fra af træner Colin Todd.

18. marts
Christian Keller siger til BT, at han kun vil spille fodbold i Randers. Når og hvis han stopper i Randers, er karrieren slut.

20. marts
Randers spiller tredje kamp i træk uden Borring og Keller som følge af sagen. Keller er igen fravalgt, Randers taber hjemme til Viborg. Randers-spiller Mads Agesen siger efterfølgende, at han håber, der snart findes en løsning, idet holdet godt kunne bruge begge spillere - eller i det mindste én af dem - på banen.

23. marts
Randers FC meddeler, at klubben er blevet enig med Jonas Borring om at ophæve kontrakten. Direktør Michael Gravgaard lader forstå, at der reelt ikke var et alternativ, selv om han gerne havde set Borring tilbage i truppen.

201 kommentarer
Vis kommentarer