Randers-træner afslører: Spillere har mistet respekten

Randers-træner Colin Todd har aldrig været i tvivl om, at Christian Keller er færdig som anfører i klubben, efter han har fundet sammen med Jonas Borrings kone

TV: Hør Christian Keller fortælle om kriseudviklingen i Randers

Det har ikke været sjovt at være Randers FC-træner de seneste dage. Særligt ikke, når man er en af fodboldens ‘Grand Old Men’ og britisk gentleman ind til benet.

Men Colin Todd mener alligevel, at Randers er kommet nogenlunde igennem blæsevejret i første omgang, selv om cheftræneren har medlidenhed med Jonas Borring, der har mistet sin kone til den nu tidligere Randers-anfører, Christian Keller.

- Det har været en svær tid, og jeg har måtte spekulere længe over, hvordan jeg ville håndtere situationen. Jonas Borring kom til mig først på ugen og fortalte, hvordan situationen forholdt sig. Han var helt ødelagt, hvilket siger sig selv, og jeg har ondt af knægten, siger Colin Todd og fortsætter:

- Jeg er glad for, sandheden er ude nu, for det gør ikke tingene bedre, at de foregår i det skjulte, og jeg synes, klubben har håndteret sagen så godt, som det nu er muligt. Jeg besluttede hurtigt, at Christian Keller ikke skulle være anfører for holdet længere, og nu ved alle, hvorfor jeg har truffet den beslutning, siger cheftræneren.

Christian Keller erkender, at det ikke er sjovt (Foto: Anita Graversen) Superligaen - 11. mar. 2016 - kl. 14:25 Konetyven Keller taler ud: Naturligt, at jeg er færdig som anfører

Stig Tøfting har selv oplevet en sag tilsvarende Randers-sagen og er spændt på, hvordan spillertruppen og Brøndby-fansene vil tage sig af Christian Keller (Foto: Lars Poulsen) Superligaen - 11. mar. 2016 - kl. 13:01 Tøfting: Holdkammerater kan sparke konetyv ned

Christian Keller er færdig som anfører (Foto: Anita Graversen)
Christian Keller er færdig som anfører (Foto: Anita Graversen)
 

Colin Todd var altså ikke mange sekunder i tvivl om, at anførerbindet skulle rives af ‘The Skipper’, som Todd stadig omtaler Christian Keller.

Tilliden til konetyven er simpelthen forsvundet i spillertruppen, og ifølge Colin Todd er det hans opgave at samle omklædningsrummet igen, og her er degraderingen af Keller første skridt.

- Der er nogle spillere, som har mistet respekten for Keller, hvilket er meget forståeligt. Jeg tog beslutningen om, at Keller ikke skal bære anførerbindet længere, fordi jeg er nødt til at holde sammen på gruppen. Jeg har handlet på min måde, fordi jeg tror, det er sådan, omklædningsrummet bliver bevaret, siger Colin Todd.

- Hvad der sker i privatlivet, det er, hvad det er, men når der kommer uro ind i spillertruppen, er jeg nødt til at tage hånd om sagen, og det har jeg så gjort. Nu ser vi frem ad, for folk vil bedømme vores præstationer på banen endnu hårdere nu, siger Randers-chefen.

Mads Fenger overtager anførerrollen i Randers’ udekamp mod Brøndby på søndag.

Jonas Borring spillede forrygende i efteråret, men efter Christian Kellers svigt er han nu sendt på ferie (Foto: Anita Graversen) Randers FC - 11. mar. 2016 - kl. 10:01 Borring taler: Dolket i ryggen af Keller

Christian Keller (th.) har kastet Michael Gravgaard og Randers ud en skidt sag. Foto: Claus Bonnerup Allan Olsen - 11. mar. 2016 - kl. 09:33 Keller eller Boring skal væk!

Christian Keller i alene-øjeblik på træningsbanen efter trekantsdramaet i Randers (Foto: Anita Graversen)
Christian Keller i alene-øjeblik på træningsbanen efter trekantsdramaet i Randers (Foto: Anita Graversen)
 

102 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere