Randers-træner: Keller-spørgsmål ved at blive kedelige

Colin Todd er træt af at forholde sig til spørgsmål omkring Keller. Han har ikke mere at sige til den sag

Colin Todd er træt af Keller-spørgsmål (Foto: Ernst van Norde)
Colin Todd er træt af Keller-spørgsmål (Foto: Ernst van Norde)

I Randers har sagen mellem Christian Keller og Jonas Borring fyldt meget. I sidste uge meldte bestyrelsen i Randers ud, at man ikke tolererer træner Colin Todds udtalelser om ledelsens beslutninger.

Randers-træneren er da også godt træt af at forholde sig til sagen.

- Jeg har ikke noget at sige til den sag. Det hele er blevet dokumenteret, og der er ikke noget nyt. Medierne er blevet ved med at spørge ind til det, og det er ved at blive kedeligt, siger Colin Todd.

Han understreger samtidig, at hele forløbet ikke har haft indflydelse på hans trænergerning.

- Jeg har været i branchen så længe, at der ikke er noget, der går mig på. Jeg bevarer fokus, siger han.

Randers' nye angrebsprofil Moussa Maazou har oplevet lidt af hvert i kinesisk fodbold. Især, hvor mange penge der er landet. (Foto: Ernst Van Norde) Randers FC Ny Randers-bomber: 'Der var 50.000 dollar i hver pose'

Colin Todd er kommet i modvind i Randers FC. (Foto: Ernst van Norde) Superligaen Randers-bestyrelse sætter Todd på plads: Uacceptabelt

Italiensk fodbold Italiensk 'Keller-Borring-sag' blussede atter op

Selv om det er blevet til fire point i de seneste to kampe, har resultaterne været noget svingende for Randers. Colin Todd mener dog, at spillet har været til bedre resultater.

Han afviser, at sagen mellem Keller og Borring har haft negativ betydning for spillet på banen.

- Vi har vist fine takter, og selv om resultaterne ikke er gået vores vej, har vi vist godt spil. Vi skulle være gået videre i pokalen mod FCK, og vi spillede også godt mod Brøndby på udebane, så det har ikke haft indflydelse på spillet, siger Colin Todd.

Kasper Fisker er benovet over, at Randers har været på alles læber i de seneste uger, men han mener, at hele sagen har været med til at styrke sammenholdet blandt de øvrige spillere i truppen.

- Vi har følt os som en topklub med al den fokus, der har været på os i den seneste tid. Der har aldrig været flere journalister til vores kampe, siger Kasper Fisker.

- Vi er ikke påvirket af det, der er sket udenfor banen. Vi er tværtimod blevet rystet bedre sammen. Vi har haft en masse snakke omkring det, der er sket. Det har næsten fungeret som en form for teambuilding, siger Kasper Fisker.

Randers-bosserne accepterer Colin Todds beslutning om Keller:

3 kommentarer
Vis kommentarer