Randers tromler videre: Fedt, at det går ud over AGF

Thomas Thomasberg nyder at stikke en kæp i hjulet på AGF og samtidig fortsætte egen sejrsstime

Highlights: Emil Riis bankede bolden op i nettaget og tre point til Randers. Video: Discovery Networks Danmark.

Fem kampe i træk. Randers FC er inde i en meget stærk periode, hvor de har fået 15 point ud af de seneste 15 mulige.

I dag gik det ud over lokalrivalerne AGF, som de på eget græstæppe bankede 2-0.

Det var to formstærke mandskaber, der tørnede sammen, da AGF havde vundet de seneste seks kampe i træk, men på trods af det var det ikke særlig poleret spil på banen.

Thomasberg fejrer scoringen til 2-0 med spillerne. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Thomasberg fejrer scoringen til 2-0 med spillerne. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
 

Et dødboldsmål og et kontrahug endte med at sikre Randers FC sejren, mens AGF fik ødelagt stimen. Den bonus tager cheftræner Thomas Thomasberg glædeligt imod.

- Det er dejligt at være Randers-træner for tiden. Det er fedt, at vi kan forlænge vores egen stime, og at det går ud over AGF og den her indbyrdes kamp. Det er lidt magisk, siger cheftræner Thomas Thomasberg til tipsbladet.dk.

- Der er lidt magisk energi. Spillerne vil bare ikke tabe de her kampe. Jeg er slet ikke i tvivl om, at AGF-spillerne har tænkt, at det ikke er den største kamp for dem. Vi havde lige en procent eller to mere end dem, som gør, at det er en fortjent sejr.

Randers FC er nu oppe på tredjepladsen i Superligaen, men de skal bevare benene solidt plantet på jorden.

- Vi skal holde skruen i vandet. Vi skal ikke slække på noget eller gøre noget andet. Jeg er stolt af fem sejr i træk. Vi går selvfølgelig efter at bevare stimen, siger Thomasberg.

Randers FCs næste opgør er mod FC Midtjylland.

Premier League Solskjær og United i ny blamage
Brøndby var bedst og sikrede sig en fortjent sejr over FCK. Det skete efter et taktisk mesterstykke af cheftræner Niels Frederiksen. Foto: Lars Poulsen. Brøndby Brøndbys taktiske mesterstykke
Wolves-spillerne var naturligvis ellevilde efter den uventede sejr. Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix Premier League City sat af efter kæmpe skuffelse

9 kommentarer
Vis kommentarer